آریا بانو
یخ در بهشت خوشمزه و طبیعی
يکشنبه 8 تير 1399 - 16:09:14
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
شکر- یک لیوان
آب - سه چهارم لیوان
پوست پرتقال رنده شده - یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده - یک قاشق مرباخوری
آب پرتقال – یک سوم لیوان
آب لیموترش - 5 قاشق غذاخوری
توت فرنگی خرد شده - 4 لیوان
طرز تهیه
یخ در بهشت را می‌توانید در طعم های متنوع طالبی، هندوانه، توت فرنگی، آلبالو، پرتقال، آناناس و ... تهیه و به عنوان نوعی نوشیدنی خنک برای رفع عطش و گرمازدگی در فصل تابستان استفاده کنید.
1- توت فرنگی ها را بشویید، قسمت سبزرنگ آن‌ها را جدا و سپس خرد کنید.
2- پوست پرتقال و پوست لیمو ترش را در قابلمه به همراه آب و شکر روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید.
3- حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه ریز جوش بزند، سپس حرارت را خاموش کنید و پس از خنک شدن، شربت را از صافی عبور دهید تا پوست ها جدا شوند.
4-آب پرتقال، آب لیمو و توت فرنگی خرد شده را به شربت اضافه و در مخلوط کن میکس کنید.
5-یخ در بهشت را در ظرف مناسب بریزید، به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند، سپس آن را هم بزنید و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا آماده سرو شود.
6-هنگام سرو اگر یخ در بهشت سفت شده بود، 20تا 30 دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید تا کمی شل شود و حالت نیمه جامد بگیرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/340906/یخ-در-بهشت-خوشمزه-و-طبیعی
بستن   چاپ