غذای اصلی/ شامی هویج، غذای سبک تابستانی
شنبه 7 تير 1399 - 09:01:07
|
|
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم: گوشت چرخکرده - 300 گرم هویج متوسط - 3 عدد سیبزمینی متوسط - 2 عدد پیاز متوسط - 2 عدد آرد نخودچی - 120 گرم تخممرغ - 2 عدد رب گوجهفرنگی - 4 قاشق سوپخوری آب - 2 لیوان سرکه - 3 قاشق غذاخوری شکر-یک قاشق غذاخوری نعناع - یک قاشق غذاخوری نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه - به مقدار لازم چطور بپزم: 1-سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست و با رنده ریز خرد کنید. 2- گوشت، تخممرغ و آرد نخودچی را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید3- ادویه را هم به مواد گوشت اضافه کنید و مواد را با دست به خوبی ورز دهید.4- در ماهی تابه کمی روغن بریزید و بگذارید داغ شود.5- از مایع شامی به اندازه کف دست بردارید و فرم دهید و درون ماهیتابه دو طرف آن را سرخ کنید.6- بعد از سرخ کردن شامیها، در یک ظرف یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.7- بعد از طلایی شدن پیازها، رب گوجهفرنگی و آب را به آن اضافه و سس شامی را آماده کنید. 8- بعد از به جوش آمدن سس، شکر، نعناع و سرکه را داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.9- شامی های سرخ شده را داخل ظرف سس بریزید و بگذارید به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
http://www.banounews.ir/fa/News/340639/غذای-اصلی--شامی-هویج،-غذای-سبک-تابستانی
|