آریا بانو
دستور تهیه سوپ مازندانی «هلیو»
پنجشنبه 5 تير 1399 - 07:42:19
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
1 کیلو آلوچه جنگلی
پیاز 1متوسط
نعنا و شکر ونمک بمیزان کافی
مراحل
آلوها را با کمی آب میذاریم روی گاز تا زمانی که بجوش بیاد خیلی نباید بجوشه تلخ میشه.وقتی آلوها له شد انها رو روی صافی میذاریم و هسته ها و پوستش رو‌جدا میکنیم و آب آلوها را میگیریم.
درقابلمه ای پیاز را سرخ میکنیم نعنا اضافه میکنیم و تفت میدیم آب آلو را اضافه میکنیم کمی نمک و شکر میزنیم و چاشنیش را اندازه میکنیم.
به این غذا تخم مرغ هم میزنن ولی من دوست ندارم. این غذای محلی بعنوان پیش غذا در استان مازندران استفاده میشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/339556/دستور-تهیه-سوپ-مازندانی-«هلیو»
بستن   چاپ