آریا بانو
فوت و فن تهیه کیک آلبالوی خوشمزه
پنجشنبه 5 تير 1399 - 07:41:53
آریا بانو - آخرین خبر / براتون کیک آلبالو اوردم بسی خوشمزه وخوش قلق تا فصل آلبالو هست حتما این خوشمزه رو درست کنید
البته من هرسال البالو دونه میکنم وفریز میکنم و توی سال هم این کیک خوشمزه رو درست میکنم
موادلازم:
تخم مرغ 3عدد
روغن مایع4\3پیمانه
شیر3\1پیمانه
آرد5\1لیوان
بکینگ پودر یک ونیم ق چ
وانیل نصف ق چ
آلبالو هسته گرفته 1لیوان
شکر 1لیوان
نمک یک پنس

آریا بانو


طرز تهیه:
تمام مواد حتما به دمای محیط برسه
تخم مرغ وشکر و وانیل رو با هم زن به خوبی بزنید تا کرمی وکشدار بشه و حجمش دوبرابر بشه
بعد شیر رو اصافه کنید وهم بزنید با هم زن حالا روغن رو اضافه کنید وفقط در حد مخلوط شدن با هم زن بزنید
حالا به وسیله لیسک آرد همراه بکینگ پودر و نمک رو که الک کردید به بقیه مواد اضافه کنید وحالت دورانی مخلوط کنید کف قالب رو چرب وارد پاشی کنید ویا کاغذ رو غنی بندازید وچرب کنید مقداری از مواد کیک رو میریزیم البالو ها رو مقداری میچینیم وبعد بقبه مواد کیک رو میریزیم ودوباره روش آلبالو میچینیم وتوی فر 160 درجه از قبل گرم شده به مدت 35 دقبقه یا تا وقتی تستر تمیز بیرون بیاد قرار میدیم ❌میتونید 25 دقیقه که از زمان پخت کیک گذشت کیک رو آروم از فر خارج کنید والبالو روش بچینید ودوباره بزارید داخل فر تا پخت کیک کامل بشه
امیدوارم درست کنید ونوش جان کنید
منبع صفحه: brochen.kuchen

http://www.banounews.ir/fa/News/339552/فوت-و-فن-تهیه-کیک-آلبالوی-خوشمزه
بستن   چاپ