آریا بانو -
آخرین خبر / بوشهری ها خوراکی های متنوع و خوشمزه ای دارند و یکی از این خوراکی های اصیل و قدیمی آرد و روغنه که در مراسم مذهبی و میهمانی ها درست می کنند خیلی ساده و خوشمزه است، آرد رو بدون روغن اونقدر حرارت میدن تا خوب تفت داده بشه کم کم در حالی که هم می زنند روغن اضافه میشه و بعد میگذارند کمی خنک بشه و شکر و دارچین هم اضافه می کنند.
با تشکر از علی آقای نیک رای و خانواده مهربان و باصفای ایشون که این آرد و روغن خوشمزه رو درست کردند
منبع اینستاگرام دور نیست
http://www.banounews.ir/fa/News/337742/آرد-تفت-خورده؛-میان-وعده-مقوی-و-کم-خرج-بوشهری