آریا بانو
10 نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید19
شنبه 17 خرداد 1399 - 10:10:43
آریا بانو - سلامانه: توجه به برخی نکات در دوره نقاهت بیماری می‌تواند به کاهش سریع‌تر عوارض بیماری کمک کند. برخی از این نکات در حوزه تغذیه موثر خواهند بود که مهم‌ترین موارد را در ادامه آورده‌ایم.
پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است
محدود کردن خوردن غذاهای پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه، سیب‌زمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا، انواع کوکو، کتلت و...
ممنوعیت استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شوند
محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی شور
محدودکردن مصرف شیر و لبنیات ( به جز نوع پروبیوتیک) که در دستگاه تنفسی موکوس ایجاد می‌کنند
محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس‌های تند و سس خردل
کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی‌ها، آب میوه صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند
محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه یا شکلات تلخ
اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل
ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال
منبع: دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت

http://www.banounews.ir/fa/News/336457/10-نکته-تغذیه‌ای-برای-بهبودیافتگان-کووید19
بستن   چاپ