آریا بانو
چرا ظروف فلزی برای نگهداری عسل مناسب نیست!
دوشنبه 12 خرداد 1399 - 18:10:47
آریا بانو -

آریا بانو


سلامانه: بهترین ظرف برای نگهداری عسل ظروف شیشه‌­ای با درب‌ها محکم و نفودناپذیر به هواست. برای این منظور می‌توان از ظروف سرامیکی هم استفاده کرد اما باید توجه داشته باشید ظروف فلزی به هیچ وجه برای این منظور مناسب نیستند چرا که فلزات می‌­توانند به مرور زمان سبب اکسیداسیون عسل شوند.
با این حال استفاده از قاشق‌­های فلزی برای برداشتن عسل بلامانع است چرا که عسل تنها چند ثانیه با سطح فلزی در تماس است. در ادامه به 9 نکته که باید در نگهداری عسل به آن توجه کنید اشاره می‌شود. 
ظرف نگهداری عسل قبلاً نباید برای مواد غذائی با بوی شدید مانند ترشی‌ها یا مرباها استفاده شده باشد.
هیچ گاه عسل را در نقاط گرم آشپزخانه یا منزل نگهداری نکنید.
عسل در دماهای 21-10 درجه سانتی گراد تازه خواهد ماند.
همچنین محل نگهداری عسل نباید دارای نوسانات دمائی باشد چرا که عسل تیره شده و عطر و طعم ویژه­ خود را از دست می‌­دهد.
برای نگهداری عسل لازم نیست آن را در دمای یخچال قرار دهید. عسل زمانی که در یخچال قرار می ­گیرد سریعتر کریستالیزه می‌­شود یا اصطلاحاً شکرک می‌­زند.
عسل را در معرض نور خورشید مثلاً در پشت پنجره نگهداری نکنید.
کابینت ‌هایی که خیلی باز و بسته نمی‌شوند برای نگهداری عسل مناسب خواهند بود.
از نفوذ ناپذیری درب ظرف نگهداری عسل اطمینان حاصل کنید و سعی کنید میزان ورود هوا به داخل ظرف را به حداقل برسانید.
طعم عسل می‌­تواند با حضور هوا تحت تاثیر قرار بگیرد. همچنین زمانی که عسل در زمان طولانی در معرض هوا قرار بگیرد، می­‌تواند رطوبت هوا را جذب کند که با تغییر رنگ و طعم عسل همراه خواهد بود.
سلامانه 

http://www.banounews.ir/fa/News/333680/چرا-ظروف-فلزی-برای-نگهداری-عسل-مناسب-نیست!
بستن   چاپ