آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
1 لیوان آرد برنج
شکر1لیوان سر خالی
شیر 1ونیم لیوان
3 ق غ گلاب
کره
پودر هل 1ق چ سر خالی
نصف لیوان روغن
مراحل
اول
شربت و درست میکنیم شیر، شکر، زعفران و پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا به جوش بیاد وقتی به جوش آمد گلاب رو اضافه میکنیم و حرارت و خاموش میکنیم.
آرد
برنج و ده دقیقه با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه بعد آرد و الک میکنیم و دوباره به تابه برمیگردانیم.
روغن میریزیم و کمی با
روغن تفت میدیم لازم نیست زیاد تفت بخوره من ده دقیقه با حرارت خیلی کم تفت دادم.
بعد از روی حرارت برمیداریم و شهد رو آرام آرام اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا وسط ظرف جمع بشه، حلوا رو دوباره روی حرارت میزاریم و وقتی دیدیم کمی سفت شده حرارت و خاموش میکنیم.
وقتی کمی از دما افتاد توی ظرف میریزیم و کمی کره روش میریزیم و صاف میکنیم و به دلخواه تزئین میکنیم.