آریا بانو
غذای ملل/ درباره موساکای یونانی چه می دانید؟
شنبه 10 خرداد 1399 - 22:31:25
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم موساکای یونانی
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده)2 قاشق غذا خوری
سس مایونزبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای1 عدد
پیاز1 عدد
پودر سیر1 قاشق مربا خوری
سیر3 حبه
رب گوجه ‌فرنگی2 قاشق غذا خوری
زعفران اختیاری(آبکرده)1 قاشق غذا خوری
بادمجان5 عدد
گوشت (چرخ کرده)500 گرم
طرز تهیه موساکای یونانی
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
در ابتدای کار فر را روشن کنید تا موقع پخت غذا گرم باشد.بادمجانها را پوست گرفته و نمک بزنید و 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تلخاب آنها از بین برود سپس شسته و داخل آبکش کاملا خشک کنید.سپس داخل روغن کاملا سرخ کنید.
2
پیاز را رنده زده یا ریز خرد کرده و به همراه سیرهای رنده شده در روغن سرخ کنید ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه نمائید و پس از اینکه کمی فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.
3
سپس جعفری خرد شده اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را به همراه نمک ،زعفران و فلفل اضافه کنید ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید گوجه ها بپزند و آب مواد تمام شود.
4
درون ظرف نسوزی را چرب کنید ، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده بچینید و آنها را با چنگال کمی پهن کنید ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها بریزید ، به همین صورت 2تا3 لایه بادمجان و گوشت قرار دهید ، آخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.
5
روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت نیم ساعت ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید.
6
سس سفید را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده مخلوط کنید و روی تمام مواد بریزید و با قاشق خوب پخش کنید سپس ظرف را بدون در یا فویل مجدد درون فر قرار دهید و به مدت 20 تا30 دقیقه اجازه دهید بپزد.
سایر نکات موساکای یونانی
1)بهتر است این غذا را با مقدار بیشتری پنیر پارمزان و پیتزا بپزید.
2)این غذا دستور طبخ های بسیار زیاد و متفاوتی دارد و گاهی در آن از ذرت و قارج هم استفاده میشود.
3)میتوانید از سایر سس های سفید خانگی و مخصوص پاستا هم برای این غذا استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/332249/غذای-ملل--درباره-موساکای-یونانی-چه-می-دانید؟
بستن   چاپ