غذای اصلی/ طرز تهیه کوفته بیگندلی
پنجشنبه 8 خرداد 1399 - 13:11:12
|
|
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم: بادنجان 3 عدد کره 2 ق غ آرد 2 ق غ شیر 1/5 لیوان پنیر چدار 100 گرم نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق کوفته: گوشت چرخ کرده 350 گرم پودر نان 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد پیاز کوچک 1 عدد سیر 1 حبه نمک 1 ق چ چطوری درست کنم: بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید. در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید. برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید. کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید
http://www.banounews.ir/fa/News/329055/غذای-اصلی--طرز-تهیه-کوفته-بیگندلی
|