طرز تهیه چای دورنگ مجلسی
چهارشنبه 7 خرداد 1399 - 17:37:18
|
|
آریا بانو - مجله دلگرم / چای دو رنگ مجلسی بهترین شیوه سرو چای توی مجالس به حساب میاد تا هنر و سلیقتون رو به مهمون نشون بدین. چای دو رنگ تاریخچش برمیگرده به رسوم مراسم خاستگاری و مجالس مهم ولی به مرور زمان کم رنگ شد و فقط در بعضی از خانواده های اصیل این کار انجام میشه. استکان های مورد استفاده این کار را در آورده و شروع به کار میکنیم مواد لازم برای تهیه چای دو رنگ قند: 6- 4 حبه آب جوش: نصف استکان چای دو رنگ مجلسی چگونه چای دو رنگ درست کنیم ؟ ابتدا درون استکان را تا نیمه آب جوش بریزید و چند حبه قند درون آن بریزید. سپس با قاشق چایخوری هم بزنید تا قند حل شود، غلظت قند باید زیاد باشد و به حد اشباع برسد یعنی وقتی که قند میریزید دیگر حل نشود و شیره مانند شود. برای این منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافیست . درون ظرف دیگری چای خالص بریزید و با استفاده از یک قاشق کوچک به آرامی و کمکم روی شیره چای که تهیه کردهاید بریزید در این مرحله خواهید دید که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیرد . به همین سادگی نکته: مواد بالا برای تهیه یک استکان کمرباریک میباشد برای تهیه این چای در تعداد بالا بهتره که در قابلمه ای آب و قند درست کنید و با ملاقه داخل استکان های کمرباریکتون بریزید و بعد چایی رو آرام بهش اضافه کنید این کار باعث میشه چایی هاتون زیاد سرد نشه و سرعت کارتون هم بالا بره. فقط چون این چای، هم شیرین و هم خیلی داغ نیست قبل از اینکه برای مهموناتون سرو کنید مطمئن بشید که مهمونها همه چای شیرین و ولرم رو دوست دارند.
http://www.banounews.ir/fa/News/328583/طرز-تهیه-چای-دورنگ-مجلسی
|