آریا بانو
آموزش تهیه دسر شیر عسلی
سه شنبه 6 خرداد 1399 - 10:47:14
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
3 ق غ خامه صبحانه
3 ق غ شیر عسلی
2 لیوان شیر
2 ق غ پودر ژلاتین
1/4 لیوان شکر
مراحل
پودر ژلاتین رو در یک لیوان آب سرد حل کنید و به روش بن ماری آماده کنید تا مایع یکدست و شفافی شود.
خامه و شیر عسلی رو داخل قابلمه ریخته و با چنگال خوب میزنیم تا یکدست بشن؛ شیر رو کم کم اضافه میکنیمو هم میزنیم؛ شکر و پودر ژلاتین (که به روش بن ماری آماده کردیم) رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم؛ حالا قابلمه رو روی حرارت ملایم میگزاریم و مدام هم میزنیم تا مایع گرم شود؛ توی قالب میریزیم و میزاریم؛ 5 تا 6 ساعت توی یخچال بمونه تا ببنده. بعد از قالب در میاریمو تزئین میکنیم. *نوش جان *

http://www.banounews.ir/fa/News/327413/آموزش-تهیه-دسر-شیر-عسلی
بستن   چاپ