تهیه غذای سبک با نودل
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 15:49:44
|
|
آریا بانو - سلامانه: دستور آشپزی امروز به طرز تهیه نودل با طعمی جذاب و متفاوت اختصاص دارد که میتواند گزینه خوبی برای ناهار، به خصوص ناهار بچههای بدغذا یا غذایی سبک برای پیک نیک باشد. خوردن نودل به تنهایی زیاد جالب نیست اما برای مزهدار کردن آن پیشنهاد میکنیم با ترفندهای آشپزی در این زمینه آشنا شوید اگر با غذاهای دریایی مشکلی ندارید و طعم تن ماهی را میپسندید نودل را با تن ماهی آماده کنید. برای تهیه این غذا برای 6 نفر به 250 گرم نودل، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر، 1 عدد پیاز متوسط، 250 گرم قارچ خردشده، نصف قاشق چای خوری نمک، نصف فنجان سرکه سفید، 6 قاشق غذاخوری آرد کامل (سبوسدار)، 3 فنجان شیر بدون چربی، نصف قاشق چای خوری فلفل، 500 گرم تن ماهی بدون روغن، 1 فنجان نخود فرنگی پخته و 1 فنجان پنیر پارمسان نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا نودلها را تا حد نرم شدن بجوشانید. روغن را در تابه نچسبی گرم کنید. پیاز، قارچ، نمک و فلفل را تا نرم شدن قارچ و پیاز در آن تفت بدهید. حالا آرد و شیر را هم به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد کاملا یکنواخت شوند. سرکه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا سس شما غلیظ شود. حالا تن ماهی را هم در این ترکیب تفت بدهید. در نهایت، نخودفرنگیها را هم تفت مختصری بدهید و این سس را روی نودلهای آبکششده بکشید و پنیر پارمسان را روی تمام مواد بپاشید. هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیهای زیر است: 406 کیلوکالری انرژی 8 گرم چربی 53 میلیگرم کلسترول 47 گرم کربوهیدرات 32 گرم پروتئین 5 گرم فیبر 684 میلیگرم سدیم 593 میلیگرم پتاسیم 30 درصد کلسیم 17 درصد پتاسیم 15 درصد آهن، ویتامین A و ویتامین C حجم قابل توجهی از امگا
http://www.banounews.ir/fa/News/326988/تهیه-غذای-سبک-با-نودل
|