آریا بانو
13 نکته درباره برگ گردو
دوشنبه 5 خرداد 1399 - 11:57:41
آریا بانو - سلامانه: برگ گردو برای سلامتی ما خاصیت‌های مختلفی دارد که از جمله آنها می‌توان به رنگ کردن پوست و مو، تسکین اگزما، عفونت‌های چرکی، کاهش قند خون و تصفیه کننده خون اشاره کرد. با ما همراه باشید تا در سلامانه 13 نکته درباره استفاده از گردو و مشتقات آن را به توصیه طب سنتی بخوانید.
1- گردو یک منبع غذایی رایج است که در آشپزی و پخت نان و کیک مصرف دارد. روغن آن در جلا، رنگ و عطرسازی استفاده می‌شود.
2- مصرف عصاره گردو برای رنگ کردن مو، یک روش قدیمی است و برای رنگ کردن پوست نیز به کار می‌رفته است.
3- پوسته چوبی گردو به عنوان حامل در حشره‌کش‌ها، پر کننده مصالح ساختمانی و پر کردن اسباب‌بازی‌ها کاربرد دارد.
4- برگ گردو حاوی 10 درصد تانن است و به همین دلیل مزه‌ای گس و مایل به تلخ دارد.
5- علت سیاه شدن دست در تماس با پوست و برگ گردوی تازه، پلیمریزه شدن ژوگلون و تغییر رنگ آن به قهوه‌ای و سیاه است.
6- پوست گردو قابض است که هم به شکل خارجی و هم خوراکی مصرف می‌شود. مصرف خارجی آن، به صورت دم کرده، پماد، ضماد یا مرهم است که برای التیام زخم، تسکین اگزما و عفونت‌های چرکی پوست به کار می‌رود.
7- مصرف خوراکی پوست گردو دارای خاصیت ضداسهال است.
8- اسانس برگ و ماده ژوگلون، ضدقارچ است.
9- در طب عوام، از برگ گردو به عنوان ضدکرم و تصفیه کننده خون استفاده می‌شود.
10- یکی دیگر از خواص برگ گردو، کاهش قند خون به مقدار بسیار کم است که مصرف آن به افراد مبتلا به دیابت توصیه ‌می‌شود.
11- برای تهیه چای حدود 2 گرم برگ خردشده را در یک لیوان آب بجوشانید، سپس 5 تا 10 دقیقه بگذارید بماند و بعد آن را صاف کرده و میل کنید.
12- این جوشانده خوراکی می‌تواند به عنوان ضد اسهال یا به طور موضعی برای تسکین مشکلات پوست نیز مصرف شود و تا سه بار در روز تکرار گردد.
13- خاصیت دیگر برگ گردو، کاهش قند خون است که برای این منظور می‌توان از جوشانده 3 تا 7 گرم در روز که بهتر است در دو نوبت تقسیم شود، به طور خوراکی استفاده کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/326791/13-نکته-درباره-برگ-گردو
بستن   چاپ