طرز تهیه املت ایتالیایی صبحانه ای متفاوت و بسیار خوشمزه
يکشنبه 4 خرداد 1399 - 16:14:19
|
|
آریا بانو - آلامتو / این املت بسیار خوشمزه را در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این غذا بسیار خوش بو و خوش طعم میباشد و به راحتی و در کمترین زمان میتوانید آن را برای صبحانه و حتی شام مهمانان خود درست کنید. با مجله اینترنتی بیرکلیک همراه باشید تا شما را با طرز تهیه املت ایتالیایی آشنا نماییم! مواد لازم املت ایتالیایی: روغن مایع 6 قاشق غذاخوری پیازمتوسط ورقه خیلی نازک 1 عدد سیبزمینی ورقه خیلی نازک 1 عدد هویج آبپز خلالی 2عدد کدوی کوچک خلالی 2عدد فلفل دلمهای قرمز خلالی 1عدد تخممرغ 6عدد نمک و فلفل به میزان لازم پودر پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه املت ایتالیایی یک ظرف نسوز را چرب کرده و پیاز را کف آن پهن کنید و سیبزمینی را روی آن بچینید. ظرف را 30دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم و پخته شود. ظرف را خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. کمی نمک و فلفل روی سیبزمینی پاشیده و سبزیجات را روی آن بچینید. روغن را کف ظرف ریخته و تخممرغها را هم بزنید تا یکدست شود، دوباره کمی نمک و فلفل روی سبزیجات بریزید. ظرف را تا زمانی که تخممرغها ببندد، در فر قرار دهید، سپس خارج کرده و پس از پاشیدن پنیر روی آن، با نان سرو کنید. املت ایتالیایی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . به دلخواه میتوانید از انواع دیگر سبزیجات مثل قارچ، بادمجان تنوری یا انواع پنیر میتوانید استفاده کنید. اگر فر در دسترس ندارید، سیبزمینی و پیاز را در روغن کمی سرخ کنید تا نرم شود، سپس مواد را روی آن چیده و با در بسته روی شعله متوسط آن را بپزید. اگر از اجاقگاز استفاده میکنید، سیبزمینی را کف ظرف بچینید.
http://www.banounews.ir/fa/News/326170/طرز-تهیه-املت-ایتالیایی-صبحانه-ای-متفاوت-و-بسیار-خوشمزه
|