آریا بانو
چند راز برای نگهداری میوه و سبزیجات
يکشنبه 7 ارديبهشت 1399 - 10:42:53
آریا بانو - خراسان / 1- برای تازه ماندن قارچ توصیه می شود که آن را به جای کیسه پلاستیکی در پاکت های کاغذی قرار دهید.
2- سبزی های برگ سبزی مانند اسفناج را در کیسه ای پلاستیکی و در سردترین نقطه یخچال بگذارید تا حداقل به مدت 10 روز به صورت تازه باقی بمانند.
3- سبزیجاتی مانند بادمجان و کدو را نیز در یخچال یا داخل ظرف دربسته ای در محیطی خنک نگهداری کنید.
4- به هیچ وجه سبزیجات را در مرحله ذخیره سازی نشویید زیرا با این کار رطوبت کافی را برای رشد باکتری ها فراهم خواهید کرد بنابراین چه بهتر که آن ها را درست قبل از مصرف شست وشو دهید.
5- سبزیجاتی مانند انواع کلم ها از کلم بروکلی گرفته تا گل کلم را نشسته در یخچال قرار دهید و قبل از هربار مصرف آن ها را بشویید.
6- سیب های رسیده را از سایر میوه های تازه جدا کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/301308/چند-راز-برای-نگهداری-میوه-و-سبزیجات
بستن   چاپ