آریا بانو
لذت طبخ سوپ لیمو و گشنیز در قرنطینه
پنجشنبه 21 فروردين 1399 - 10:59:38
آریا بانو - غذالند / سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می‌ شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین ‌ها و مواد ضروری لازمه تامین می ‌کند. به همین دلیل این سوپ هم به خاطر طعم و عطر لذیذ و خوشمزه اش و هم به خاطر مقوی و سالم بودن طرفداران بسیاری دارد.
سوپ لیمو و گشنیز نیز به خاطر دارا بودن ویتامین C دلیل خوبی برای رفع سرماخوردگی و تسکین سرفه های بیماران می باشد. در واقع این سوپ عالی و خوشمزه یک غذای غنی از ویتامین ث می باشد که باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماری ها خواهد شد.
می توانید از این سوپ هم به عنوان پیش غذای خوشمزه و محبوب وعده های غذایی خود استفاده کنید و هم به عنوان شام در وعده‌ اصلی میل کنید. وجود انواع مواد مغذی و سالم در این سوپ سبزیجات یک وعده اصلی و سبک برای شام محسوب خواهد شد.
مواد لازم
گشنیز خرد شده: نصف فنجان
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
کلم خرد شده: نصف فنجان
هویج متوسط: 1 عدد
سیر: 2 حبه
چیلی سبز: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: 1 عدد
روغن: 2 قاشق غذاخوری
استاک سبزیجات: 2٫5 فنجان
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت
مرحله 1
چیلی و سیر را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.
مرحله 2
سپس پیاز خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید و سرخ کنید.
مرحله 3
کلم و هویج ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله 4
آرد ذرت را در یک ظرف جداگانه با کمی آب مخلوط کنید.
مرحله 5
سپس استاک سبزیجات، آب لیمو، ادویه جات و مخلوط آب و آرد را نیز به قابلمه اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله 6
بعد از 5 دقیقه گشنیز خرد شده را به ظرف اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت خاموش کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/292021/لذت-طبخ-سوپ-لیمو-و-گشنیز-در-قرنطینه
بستن   چاپ