لذت طبخ سوپ لیمو و گشنیز در قرنطینه
پنجشنبه 21 فروردين 1399 - 10:59:38
|
|
آریا بانو - غذالند / سوپ لیمو و گشنیز یکی از انواع سوپ های رژیمی و بسیار مقوی است که معمولاً توسط اکثر پزشکان برای دوره رژیم به افراد توصیه می شود. این سوپ خوشمزه و سالم با ترکیب سبزیجات تهیه شده و با دارا بودن انواع مواد معدنی مغذی، نیاز بدن را به تمام ویتامین ها و مواد ضروری لازمه تامین می کند. به همین دلیل این سوپ هم به خاطر طعم و عطر لذیذ و خوشمزه اش و هم به خاطر مقوی و سالم بودن طرفداران بسیاری دارد. سوپ لیمو و گشنیز نیز به خاطر دارا بودن ویتامین C دلیل خوبی برای رفع سرماخوردگی و تسکین سرفه های بیماران می باشد. در واقع این سوپ عالی و خوشمزه یک غذای غنی از ویتامین ث می باشد که باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماری ها خواهد شد. می توانید از این سوپ هم به عنوان پیش غذای خوشمزه و محبوب وعده های غذایی خود استفاده کنید و هم به عنوان شام در وعده اصلی میل کنید. وجود انواع مواد مغذی و سالم در این سوپ سبزیجات یک وعده اصلی و سبک برای شام محسوب خواهد شد. مواد لازم گشنیز خرد شده: نصف فنجان آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری کلم خرد شده: نصف فنجان هویج متوسط: 1 عدد سیر: 2 حبه چیلی سبز: 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 1 عدد روغن: 2 قاشق غذاخوری استاک سبزیجات: 2٫5 فنجان آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه: به میزان لازم مراحل پخت مرحله 1 چیلی و سیر را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید. مرحله 2 سپس پیاز خرد شده را نیز به ظرف اضافه کنید و سرخ کنید. مرحله 3 کلم و هویج ها را نیز خرد کنید و به مواد اضافه کنید. مرحله 4 آرد ذرت را در یک ظرف جداگانه با کمی آب مخلوط کنید. مرحله 5 سپس استاک سبزیجات، آب لیمو، ادویه جات و مخلوط آب و آرد را نیز به قابلمه اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید. مرحله 6 بعد از 5 دقیقه گشنیز خرد شده را به ظرف اضافه کنید و بعد از یک دقیقه حرارت خاموش کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/292021/لذت-طبخ-سوپ-لیمو-و-گشنیز-در-قرنطینه
|