آریا بانو
غذی اصلی/ آموزش تهیه هویج پلو
چهارشنبه 20 فروردين 1399 - 18:47:49
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای دو نفر
2 و نیم پیمانه برنج خشک
یک طرف سینه مرغ
هویج دو عدد بزرگ
روغن
زرشک مقداری
زعفران دم کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین
مراحل
هویج هارو رنده یا رشته ای کنید و تو روغن سرخ کنید و بزارید تو ظرف دیگه تا بعد به بقیه مواد اضافش کنیم
مرغ رو به تیکه های کوچیک برش زدم و تو تابه ای که هویج ها رو سرخ کردم سرخ میکنیم و بهش نمک و فلفل و زرد چوبه خیلی کم و دارچین میزنیم و تفت میدیم و زعفران رو اضافه میکنیم ابش که جمع شد زرشک رو اضافه میکنیم(زرشک رو از قبل خیسوندیم تو اب و حالا ابشو گرفتیم)و میزاریم خوب با هم سرخ شن و بعد هویج ها رو اضافه میکنیم
برنج رو ابکش میکنیم و مواد مرغ و هویج رو میزاریم بینش مثل بقیه ی پلو ها میزاریم دم بکشه من برای ته دیگ از سیب زمینی استفاده کردم پنج دقیقه رو حرارت زیاد و سی دقیقه رو حرارت خیلی کم
نوش جون

http://www.banounews.ir/fa/News/291888/غذی-اصلی--آموزش-تهیه-هویج-پلو
بستن   چاپ