غذی اصلی/ آموزش تهیه هویج پلو
چهارشنبه 20 فروردين 1399 - 18:47:49
|
|
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای دو نفر 2 و نیم پیمانه برنج خشک یک طرف سینه مرغ هویج دو عدد بزرگ روغن زرشک مقداری زعفران دم کرده نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین مراحل هویج هارو رنده یا رشته ای کنید و تو روغن سرخ کنید و بزارید تو ظرف دیگه تا بعد به بقیه مواد اضافش کنیم مرغ رو به تیکه های کوچیک برش زدم و تو تابه ای که هویج ها رو سرخ کردم سرخ میکنیم و بهش نمک و فلفل و زرد چوبه خیلی کم و دارچین میزنیم و تفت میدیم و زعفران رو اضافه میکنیم ابش که جمع شد زرشک رو اضافه میکنیم(زرشک رو از قبل خیسوندیم تو اب و حالا ابشو گرفتیم)و میزاریم خوب با هم سرخ شن و بعد هویج ها رو اضافه میکنیم برنج رو ابکش میکنیم و مواد مرغ و هویج رو میزاریم بینش مثل بقیه ی پلو ها میزاریم دم بکشه من برای ته دیگ از سیب زمینی استفاده کردم پنج دقیقه رو حرارت زیاد و سی دقیقه رو حرارت خیلی کم نوش جون
http://www.banounews.ir/fa/News/291888/غذی-اصلی--آموزش-تهیه-هویج-پلو
|