آریا بانو
مبارزه با کرونا با طبخ آش شلغم!
چهارشنبه 20 فروردين 1399 - 17:30:32
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / این روزها بخاطر بیماری کرونا بد درگیر این هستیم که چی بخوریم چی نخوریم که سیستم ایمنی بدنمون قوی کنیم.
برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری های تنفسی خوردن شلغم بسیار توصیه میشه.
شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت و تسکین سرفه است.
من خودم شلغم مثل ترب و پیاز بصورت خام کنار غذا مصرف می کنم اما طعم و بوی شلغم پخته رو دوست ندارم.
ولی این آش جدا از اینکه خواص شلغم پخته داره فوق العاده هم خوشمزه و خوش طعم.
خوردنش به کسایی که شلغم پخته رو دوست ندارند مثل خودم توصیه می کنم
مواد لازم:
گوشت آبگوشتی: 500 گرم
سبزی خشک آشی: 70 گرم
شلغم: 6 عدد
پیاز: 2 عدد
برنج نیم دانه: 1 لیوان
نخود: 1/2 لیوان
لوبیاچیتی: 1/2 لیوان
بلغورجو: 1/4 لیوان
عدس: 1/4 لیوان
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
نعناع خشک: 2 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک و آبغوره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب خیس می کنیم.
بلغورجو، برنج و عدس میشوریم.
نخود، لوبیاچیتی، گوشت، شلغم، پیاز و بلغورجو را همراه با آب می پزیم.
بعد پخت گوشت، گوشت، پیاز و شلغم ها را جدا کرده و کامل له می کنیم.
سبزی آشی، عدس و برنج داخل قابلمه ای جدا می پزیم.
بعد پخت برنج و عدس، مواد له شده، نخود، لوبیاچیتی و بلغورجو پخته شده رو اضافه می کنیم، بعد جا افتادن آش، نمک و آبغوره می ریزیم و هم می زنیم. رب گوجه فرنگی داخل تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم زردچوبه، فلفل سیاه و نعناع خشک به آن اضافه و تفت میدیم و داخل آش می ریزیم.
آش شلغم با پیاز و نعنا داغ بصورت دلخواه تزئین کنید.
نوش جان 😄😍
نکات:
سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز و سبزی سیر خشک شده هست.
برای پخت گوشت به همراه بقیه مواد حتما به زودپز نیاز نیست، می توانید از قابلمه معمولی استفاده کنید.
به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ هم می توانید استفاده کنید.
ریختن رب گوجه و آبغوره داخل این آش به ذائقه شما بستگی دارد.
به جای سبزی خشک از سبزی تازه هم می توانید استفاده کنید
منبع صفحه @zahra.afrazeh

http://www.banounews.ir/fa/News/291868/مبارزه-با-کرونا-با-طبخ-آش-شلغم!
بستن   چاپ