آریا بانو
بیسکویت بادام یک دسر راحت و عالی
يکشنبه 17 فروردين 1399 - 12:52:26
آریا بانو - غذالند / بیسکویت بادام یک دسر راحت و عالی می باشد که عصرانه شما را خوشمزه خواهد کرد. طرز طبخ راحت و سریع این دسر، هر کدبانویی را برای آماده کردن آن و تجربه طعم لذیذ آن وسوسه خواهد کرد. مواد اولیه ساده و دردسترس این بیسکویت خوشمزه که در تمام منازل پیدا خواهد شد، امتیاز این دسر را بیشتر نیز کرده است.
این بیسکویت، یک دسر مخصوص عصرانه های بهاری و روزهای طولانی این فصول خاص از سال می باشد که می توانید از طعم شیرین و بادام برشته شده از مواد اولیه آن نهایت لذت را ببرید.
بیسکویت بادام که البته کوکی بادام نیز گفته می ‌شود، تنها با میکس کردن چند ماده اولیه ساده و خوشمزه و البته سالم و مقوی طبخ می ‌شود و در زمان کوتاهی نیز آماده می شود. می توانید از این دسر خوشمزه و مقوی به همراه چای در میهمانی های خود نیز بهره ببرید. مطمئنا محتوی خوشمزه و لذیذ این بیسکویت پذیرایی شما را به یاد ماندنی خواهد کرد.
مواد لازم
آرد: 1 پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام برشته شده: 2 پیمانه
کره: 100گرم
تخم مرغ: 1 عدد
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
روغن: 1 قاشق غذاخوری
تافی کاراملی: 150 گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مراحل پخت
مرحله 1
ابتدا بادام ها را در دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید.
مرحله 2
روغن را نیز به بادام اضافه و دوباره با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا کاملا خرد شود.
مرحله 3
سپس شکر، کره، وانیل و تخم مرغ را داخل همزن ریخته و مجدد مواد را مخلوط کنید.
مرحله 4
آرد را مرحله مرحله به مواد بادام در همزن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
مرحله 5
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
مرحله 6
مخلوط آماده شده را به صورت گلوله های گردو شکل درست کنید و درون سینی فر بگذارید.
مرحله 7
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.
مرحله 8
بعد از طلایی رنگ شدن بیسکویت ها، سینی را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
مرحله 9
خامه و تافی را درون یک ظرف ریخته و با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.
مرحله 10
بعد از کمی سرد شدن تافی، با قاشق بر روی بیسکویت ها بریزید و تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/289308/بیسکویت-بادام-یک-دسر-راحت-و-عالی
بستن   چاپ