آریا بانو
شیرینی ها/ دستور تهیه شیرینی چنگالی
پنجشنبه 14 فروردين 1399 - 12:44:45
آریا بانو - شف نگین / چی لازم دارم:
آرد 250 گرم
کره 150 گرم
آب سرد ¼ پیمانه
پودر قند 100 گرم
نمک کمی
وانیل ¼ ق.چ
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
چطور بپزم:
همونطور که می بینید مواد ساده و کمی داره و همشونم در دسترس هستند.
این شیرینی رو میتونید هم وانیلی و هم شکلاتی درست کنید.
اگه وانیلی بود که هیچ. طبق دستور پیش برید.
اما اگه خواستید شکلاتی یا با طعم قهوه درست کنید باید 3 قاشق از آرد دستور کم کنید و جاش 3 قاشق پودر کاکائو بزنید.
در قدم اول پودر قند و کاکائو و آرد رو الک کنید و در کاسه ای بریزید و کره سرد مکعبی خرد شده رو بهش اضافه کنید و با نوک انگشتان به خورد آرد بدیدش.
ورز ندید و چنگ نزنید که شیرینی خشک و سفت می شه. فقط با نوک انگشت در حدی که مثل خرده های نان بشه.
حالا بهش آب سرد رو اضافه کنید و خمیر رو جمع کنید.
نیازی به استراحت نداره. با یک قاشق چایخوری دونه دونه از خمیر قدر فندق بردارید و توی دست گرد کنید و توی سینی بگذارید. نیازی به کاغذ روغنی نیست. میتونید خیلی کم ته سینی رو چرب کنید. با کره با روغن جامد یا اسپری.
با کمی فاصله توی سینی بچینید و یکی یکی روشون با چنگال طرح بندازید.
توی فری که با دمای 160 درجه از 15 دقیقه جلوتر روشنش کردی به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید و حواستون باشه که ممکنه زمان متغیر باشه برای یکی از فرهای من که توش درست کردم 7 دقیقه کافی بود.
خیلی ساده و آسون و خوشمزه.
حدود 50- 60 تایی بهتون شیرینی میده.
نکته مهم دیگه ای که باید رعایت بکنید اینه که در تمام کیک ها و شیرینیهاتون عجله رو فراموش کنید!!! و به شیرینی از فر در اومده زمان کافی برای خنک شدن در همون سینی بدید و بعدشم به توری یا ظرف دیگه ای منتقل کنید تا کاملا خنک خنک بشند. و بعد توی یک ظرف در بسته تا زمان تزیین و چیدمان نهایی نگهشون دارید.
این شیرینی نباید تغییر رنگ بده.
شکلاتی ها رو توی شکلات آب شده سفید بزنید نصفیش رو و روش پودر پسته بپاشید
و وانیلی ها رو توی شکلات سیاه و روش پودر نارگیل بپاشید. یا هر جور که دوست دارید تزینشون کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/288176/شیرینی-ها--دستور-تهیه-شیرینی-چنگالی
بستن   چاپ