آریا بانو
آموزش تهیه پنکیک راحت وخوش قلق
سه شنبه 12 فروردين 1399 - 09:41:19
آریا بانو - آخرین خبر / براتون طرز تهیه پنکک راحت وخوش قلق اوردم که به خوبی پف میکنه وحتی میتونید شب قبل مواد رو آماده کنید وبزارید یخچال وفردا فقط پخت کنید
موادلازم:
تخم مرغ 3عدد
شکر نصف پیمانه
کره 80 گرم
وانیل نصف ق چ
آرد سفید شیرینی 1/5پیمانه
آرد نشاسته ذرت نصف پیمانه
بکینگ پودر 2ق چ
شیر 2سوم پیمانه
طرز تهیه:
اول از همه سفیده وزرده تخم مرغ وزرده رو از هم حدا کنید سفیده رو بانصف شکر بزنید تا حسابی پف کنه واز طرف برنگرده
حالا زرده تخم مرغ رو در طرف دیگه ای با بقیه شکر وانیل خوب با هم زن برنید تا کرمی وکشدار بشه وبعد کره ذوب شده رو اضافه کنیدوبعد شیر ولرم شده رو اضافه کنید وهم بزنید ارد وبکینگ پودر ونشاسته ذرت الک شده رو به مواد زرده اضافه کنید وبا لیسک شروع به هم زدن کنید ودر اخر سفیده رو به مواد اضافه کنید وبه صورت دورانی شروع به هم زدن کنید مراقب باشید پف سفیده نخوابه حالا تابه کوچک انتخاب کنید وبزارید روی شعله تا کاملا داغ بشه بعد که داغ سد مقداری از مواد بریزید ودر تابه رو بزارید تا روی سطح پنکک پر حباب بشه ورویش به اصطلاح ببنده وبه دس نچسبه حالا برش گردونید تا طرف دیگه هم پخت بشه
تابه اصلا احتیاج به روغن نداره
نوش جان
امیدوارم درست کنید ودر کنار خانواده از خوردنش لذت ببرید

http://www.banounews.ir/fa/News/287405/آموزش-تهیه-پنکیک-راحت-وخوش-قلق
بستن   چاپ