آریا بانو
طرز تهیه چیکن پات پای یا پای ظرفی مرغ
دوشنبه 11 فروردين 1399 - 21:21:13
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / چیکن پات پای یا پای ظرفی مرغ یکی از آن غذا‌های خوشمزه است ک با خمیر و برخی مواد دیگر درست می‌شود و تهیه‌ی این غذا آن‌چنان نیازی به صرف انرژی ندارد. این پات پای یا پای ظرفی خوشمزه و دوست داشتنی را می‌توانید به آسانی درست کنید و در مهمانی‌ها و روز‌های پر مشغله‌ی هفته از خوردن آن لذت ببرید. البته در تهیه این غذا بهتر است که از یک کرم کرم غلیظ سوپ مرغ استفاده شود که دستور تهیه آن را در ادامه همین مقاله برایتان آورده ایم.
مواد مورد نیاز
الف. یک قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
ب. یک عدد پیاز متوسط، خرد شده (تقریبا نصف فنجان)
پ. حدود 300 گرم کرم غلیظ سوپ مرغ
ت. نصف فنجان شیر
ث. 280 گرم نخود فرنگی و هویج یخ زده
ج. 2 فنجان گوشت مرغ یا بوقلمون پخته شده‌ی مکعبی
چ. خمیر هزارلا، برای پر کردن مواد داخل آن (طرز تهیه‌ی خمیر هزارلا را می‌توانید با یک جستجوی ساده در گوگل پیدا کنید)
طرز تهیه چیکن پات پای یا پای ظرفی مرغ
الف. روغن را در ماهیتابه‌ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید. پیاز را داخل ماهیتابه بریزید و هر از گاهی آن را هم زنید تا نرم شود.
ب. اکنون، سوپ، شیر، نخود فرنگی، و هویج را نیز داخل ماهیتابه بریزید و حرارت دهید تا مواد به جوش بیایند.
پ. حرارت را کم کنید. درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه مواد به همین حالت بمانند تا سبزی‌ها نرم شوند. سپس، مرغ را اضافه کنید. شعله را کمی بیش‌تر کنید تا کل مواد بار دیگر به جوش بیایند و بپزند.
ت. خمیر هزارلا را طبق دستورالعمل‌های موجود بپزید و به شکل نان درآورید؛ به طوری که داخل آن خالی باشد.
ث. با یک قاشق ترکیب مرغ را داخل نان قرار دهید.
ج. در صورت تمایل، می‌توانید یک پوشش از جنس نان نیز برای آن درست کنید.
طرز تهیه کرم غلیظ سوپ مرغ
مواد مورد نیاز
الف. 6 قاشق غذاخوری کره
ب. دو سوم فنجان آرد
پ. دو سوم فنجان شیر
ت. دو سوم فنجان آب مرغ
ث. یک چهارم قاشق چای خوری پودر سیر
ج. یک چهارم قاشق چای خوری پودر پیاز
چ. نمک و فلفل به میزان لازم
دستورالعمل
الف. کره را داخل ماهیتابه‌ی کوچکی روی حرارت ملایم ذوب کنید.
ب. آرد را به کره اضافه، و با هم ترکیب کنید تا به خمیر تبدیل شوند.
پ. شیر و آب مرغ را نیز اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی به هم بزنید تا خمیر آرد کاملا حل شود. حتما با یک قاشق تمام آردی را که به دیواره‌ی ظرف چسبیده است، نیز با سایر مواد ترکیب کنید.
ت. پودر سیر، پودر پیاز، نمک، و فلفل را اضافه کنید.
ث. شعله‌ی گاز را زیاد کنید و مواد را آن‌قدر به هم بزنید تا به کرم نرم و غلیظ سوپ مرغ تبدیل شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/287334/طرز-تهیه-چیکن-پات-پای-یا-پای-ظرفی-مرغ
بستن   چاپ