آریا بانو
میز اردور/ حلوای آرد گندم چگونه تهیه می‌شود؟
جمعه 8 فروردين 1399 - 21:21:51
آریا بانو - آشپزباشی / مواد لازم:
آرد: 1پیمانه
روغن جامد: 100گرم
کره: 150گرم
آب: 3/4لیوان
عسل: 4قاشق غذاخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد را در ماهیتابه‌ای روی حرارت کم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود ( آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد). همچنین می‌توانید ابتدا روغن را در ماهیتابه گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید تا طلایی شود. وقتی آرد طلایی رنگ شد، روغن و کره را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. عسل را در آب حل کنند تا شبیه شربت شود.
آرد را از روی حرارت بردارید و سپس با احتیاط گلاب و شربت عسل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. اگر حلوا شل بود، آن را روی حرات بگذارید و هم بزنید تا به بافت مورد نظر برسید ( این نکته را در نظر داشته باشید که حلوا وقتی گرم باشد، کمی شل است و وقتی خنک شد سفت‌تر می‌شود). حلوا را در ظرف مورد نظر بکشید و یا قالب بزنید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.
نکات:
آرد را الک کنید. برای داشتن حلوایی بهتر و خوش رنگ‌تر از آرد سنگک استفاده کنید.
از روغن جامد به تنهایی استفاده نکنید، چون بعد از مدتی می‌بندد و ظاهر زیبایی ندارد.

http://www.banounews.ir/fa/News/286198/میز-اردور--حلوای-آرد-گندم-چگونه-تهیه-می‌شود؟
بستن   چاپ