میز اردور/ حلوای آرد گندم چگونه تهیه میشود؟
جمعه 8 فروردين 1399 - 21:21:51
|
|
آریا بانو - آشپزباشی / مواد لازم: آرد: 1پیمانه روغن جامد: 100گرم کره: 150گرم آب: 3/4لیوان عسل: 4قاشق غذاخوری گلاب: 2قاشق غذاخوری زعفران دم کرده: 2قاشق غذاخوری طرز تهیه: آرد را در ماهیتابهای روی حرارت کم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شده و بوی خامی آن گرفته شود ( آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد). همچنین میتوانید ابتدا روغن را در ماهیتابه گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید تا طلایی شود. وقتی آرد طلایی رنگ شد، روغن و کره را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. عسل را در آب حل کنند تا شبیه شربت شود. آرد را از روی حرارت بردارید و سپس با احتیاط گلاب و شربت عسل را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید. اگر حلوا شل بود، آن را روی حرات بگذارید و هم بزنید تا به بافت مورد نظر برسید ( این نکته را در نظر داشته باشید که حلوا وقتی گرم باشد، کمی شل است و وقتی خنک شد سفتتر میشود). حلوا را در ظرف مورد نظر بکشید و یا قالب بزنید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید. نکات: آرد را الک کنید. برای داشتن حلوایی بهتر و خوش رنگتر از آرد سنگک استفاده کنید. از روغن جامد به تنهایی استفاده نکنید، چون بعد از مدتی میبندد و ظاهر زیبایی ندارد.
http://www.banounews.ir/fa/News/286198/میز-اردور--حلوای-آرد-گندم-چگونه-تهیه-میشود؟
|