آریا بانو - برای تهیه یک شیرینی خانگی خوشمزه در روزهایی که در خانه مانده ایم و برای شکست کرونا تلاش میکنیم، همراه ما باشید.
به گزارش بانو نیوز ، طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از راحت ترین آموزش های پخت شیرینی مخصوص عید است که اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. بر همین اساس در این مطلب آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی نارگیلیی را با روشی ساده و آسان معرفی می کنیم تا با استفاده از خوشمزه ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.
در ابتدا شکر، پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را مخلوط میکنیم.
بعد روی شعله تفت میدیم تا جایی که دونه های شکر کاملا حل بشه بعد میچینیم روی سینی و میذاریم ب مدت 20 دقیقه داخل فر تا با حرارت 170 درجه آماده بشه بعد از 20 دقیقه میتونیم با مغز پسته و یا بادوم تزئین کنیم.
انتهای متن/*