آریا بانو
عصرانه/ کیک خیس شکلاتی
چهارشنبه 6 فروردين 1399 - 17:20:44
آریا بانو - برترین ها / مواد لازم
عدد تخم مرغ3
لیوان آرد2
قاشق چای خوری بکینگ پودر1
قاشق چای خوری وانیل1/8
پیمانه شکر1.5
پیمانه شیر1.5
پیمانه روغن1.5
قاشق غذاخوری سر پر پودر کاکائو4
مراحل
ابتدا فر را بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو را در درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید و مخلوط این مواد را با کمک همزن به خوبی هم بزنید.
سپس یک لیوان از مخلوط این مواد را کنار بگذارید تا مرحله آخر.نکته : در مرحله آخر پخت کیک ، این یک لیوان مواد را به عنوان سس شکلاتی بر روی سطح کیک استفاده خواهیم کرد.
در مرحله بعدی دستور پخت کیک خیس آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید.
سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه وانیل به مخلوط پودر کاکائو و شیر اضافه کنید و همه این مواد را به خوبی هم بزنید.
سپس تخم مرغ ها را به صورت تکی تکی به مایع کیک اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها مایع کیک را به خوبی هم بزنید.
قالب فر را به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در درون قالب فر بریزید و سپس قالب فر را در درون فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید.و اجازه بدید 40دقیقه بپزه.
بعد از مدت زمان ذکر شده کیک پخته شده را از درون فر بیرون آورید.
سپس با استفاده از سیخ چوبی سطح کیک رو سوراخ سوراخ کنیدو سس کیک را بر روی کیک داغ بریزید و اجازه دهید که سس به خوبی به خورد کیک برود.
نوش جان❤😍

http://www.banounews.ir/fa/News/285390/عصرانه--کیک-خیس-شکلاتی
بستن   چاپ