آریا بانو
سوپ و آش/ دستور تهیه سوپ سیب زمینی و ژامبون
چهارشنبه 6 فروردين 1399 - 10:22:55
آریا بانو - بریونی / چی لازم دارم:
کرفس 1/3 پیاله تکه شده
پیاز 1/3 پیاله کاملا خرد شده
ژامبون گوشت 3/4 پیاله تکه و پخته شده
آب 3 و 1/4 لیوان
سیب زمینی 3 و 1/2 فنجان پ وست کنده و خرد شده
عصاره مرغ 2 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
کره 5 قاشق غذا خوری
آرد 5 قاشق غذا خوری
شیر 2 فنجان
چه جوری درست میشه:
1- سیب زمینی ها، کرفس، پیاز، ژامبون و آب را در یک قابلمه ترکیب کنید. بعد اونا رو بجوش بیارید و با دمای بیش از متوسط آنها را حرارت بدید تا زمانی که سیب زمینی ها پخته شوند (حدود 10 الی 15 دقیقه) سپس نمک و فلفل را در آبگوشت مرغ هم بزنید.
2- دریک تابه جدا با حرارت رو به کم کره را ذوب کنید و با آرد بوسیله چنگال هم بزنید و اجازه بدید کمی حرارت بینند و پیوسته اونو هم بزنید حدود 1 دقیقه تا تیره بشوند، به آرامی با شیر هم بزنید که تا شیر یکجا نریزید تا توده ای نشه، به هم زدن حدود 4 الی 5 دقیقه با حرارت رو به پایین ادامه بدید تا مواد تیره بشن.
3- مخلوط شیر را در قابلمه هم بزنید و سوپ را بپزید ، و سریعا غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

http://www.banounews.ir/fa/News/285179/سوپ-و-آش--دستور-تهیه-سوپ-سیب-زمینی-و-ژامبون
بستن   چاپ