آریا بانو
فوت آشپزی/ چگونه سیر را راحت‌تر پوست بگیریم؟
سه شنبه 5 فروردين 1399 - 22:44:41
آریا بانو - آخرین خبر / تو این ترفند آشپزی ساده بهتون میگم چطوری سیر پوست بگیرین بدون اینکه دستتون بو بگیره و وقتتون گرفته بشه :
به تعداد لازم سیر رو حبه کنین و بذارید زیر یه بشقاب چینی و با دست روی بشقاب رو فشار بدین.
بشقاب رو از روی سیرها بردارین، سیرها باید مثل تصویر 2 شده باشن.
سیرها رو داخل یه ظرف در دار بریزین و تکونشون بدین. (اگه از نایلون استفاده کنین فایده نداره، باید سیر محکم به دیواره های ظرف برخورد کنه تا پوستش جدا بشه.)
سیر ها رو از طرف خارج کنین و پوستها رو از حبه ها جدا کنید.
به همین راحتی سیرها رو پوست گرفتین بدون اینکه عصاره سیر به دستتون مالیده بشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/285111/فوت-آشپزی--چگونه-سیر-را-راحت‌تر-پوست-بگیریم؟
بستن   چاپ