آش «سه نگه سیر»؛ غذای بهاری کردستان
دوشنبه 4 فروردين 1399 - 14:37:54
|
|
آریا بانو - همشهری آنلاین / چی لازم دارم: گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: 300 الی 400 گرم برنج: نصف پیمانه عدس: یک پیمانه کشک پاستوریزه: 5 قاشق غذا خوری (کشک رقیقتر 3 لیوان) زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم سینه مرغ برای کوفته ریزه پیاز داغ طلایی و سیر داغ طلایی بدون روغن به مقدار لازم نعناع داغ برای تزئین چطور بپزم: گوشت مرغ و عدس را به همراه پیاز و زردچوبه و فلفل پخته و از طرفی برنج را هم جداگانه میپزند و وقتی مرغ و عدس پخته شد برنج را اضافه میکنند و کشک سائیده شده درون آن میریزند. بعد از بیست دقیقه جوشیدن و قوام آمدن بخشی از نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ را درون آش ریخته و بقیه را روی آش تزئین میکنند. کسانی که از کشک پاستوریزه استفاده میکنند به علت غلظت زیاد با اضافه کردن چند قاشق کشک و چشیدن آن، رنگ و میزان نمک را تعیین کنند ، در چنین آشهایی که کشک مصرف میشود بهتر است که نمک ریخته نشود چون به قدر کافی کشکهای پاستوریزه شور هستند و با اضافه کردن نمک ممکن است آش شور شود . در این آش میتوانید بعد از پختن گوشت ،استخوانها را جدا کرده و گوشت را تکه تکه کرده و در آش بریزید.
http://www.banounews.ir/fa/News/284543/آش-«سه-نگه-سیر»؛-غذای-بهاری-کردستان
|