فواید شگفتانگیز شیره انگور
يکشنبه 3 فروردين 1399 - 16:37:11
|
|
آریا بانو - کارگرآنلاین / شیره انگور خواص چاق کنندگی زیادی دارد و برای افراد لاغر بسیار مفید است. همچنین برای افرادی که افسردگی دارند باعث بهبود خلق و افزایش نشاط میشود و انرژی آنها را افزایش میدهد. محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی، درباره فواید شیره انگور گفت: شیره انگور مانند میوه آن دارای طبع گرم و تر است. او افزود: شیره انگور دارای مواد مغذی و ویتامینهای مختلفی مانند: ویتامین A، ویتامین B و ویتامین D است و همچنین مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم و فسفر به خصوص آهن را برای بدن تامین میکند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: شیره انگور یکی از خوراکیهای کم نظیر برای برطرف کردن ضعف عمومی بدن است؛ بنابراین افرادی که از کمبود انرژی و خستگی مزمن رنج میبرند از خوردن روزانه یک تا سه قاشق غذاخوری شیره انگور به تنهایی یا به صورت شربت غفلت نکنند. حاجی حیدری درباره فواید شیره انگور گفت: شیره انگور خواص چاق کنندگی زیادی دارد و برای افراد لاغر بسیار مفید است. همچنین برای افرادی که افسردگی دارند باعث بهبود خلق و افزایش نشاط میشود و انرژی آنها را افزایش میدهد. او ادامه داد: با توجه به وجود آهن در شیره انگور باعث بهبود کم خونی و فقر آهن خواهد شد. همچنین برای بیماریهای پوستی به خصوص خشکی و پسوریازیس مفید بوده و باعث افزایش رطوبت و طراوت پوست در افراد با مزاج سرد و خشک میشود. شیره انگور ملین بوده و برای یبوست مزمن هم بسیار موثر است. این متخصص طب سنتی اظهار کرد: مصرف شیره انگور در بیماران سوداوی و تیرگی پوست مفید است و با تولید خون صالح باعث تقویت، افزایش انرژی، نشاط، شفافیت و طراوت پوست میشود. حاجی حیدری ادامه داد: اگرچه از دیدگاه طب سنتی ایران ارزش غذایی خود انگور بیشتر از شیره است، ولی هضم و جذب شیره انگور راحت و سریع بوده و حتی برای افرادی که معده سرد و ضعیف دارند به راحتی هضم و جذب میشود. این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف شیره انگور اظهار کرد: با توجه به اینکه طبع شیره انگور گرم وتر است توصیه میشود در فصول سرد یعنی در پاییز و زمستان بیشتر استفاده شود و افراد گرم مزاج به خصوص افراد صفراوی باید در مصرف آن احتیاط کنند و با توجه به اینکه باعث افزایش قند خون میشود دیابتیها در مصرف آن زیاده روی نکنند. حاجی حیدری ادامه داد: مقدار مصرف معمول شیره انگور برای بزرگسالان روزی یک تا سه قاشق غذاخوری و برای کودکان یک تا سه قاشق مربا خوری است که میتوان آن را داخل یک استکان آب حل کرده و به صورت شربت مصرف کرد. این متخصص طب سنتی گفت: البته کیفیت شیره انگور هم بسیار مهم است و شفافیت رنگ و احساس سبکی و هضم راحت در معده و نبود سنگینی و نفخ سر دل از نشانههای مرغوبیت آن است.
http://www.banounews.ir/fa/News/284192/فواید-شگفتانگیز-شیره-انگور
|