آریا بانو
غذای اصلی/ با مرغ املتی اعیانی درست کنید
يکشنبه 25 اسفند 1398 - 19:37:31
آریا بانو - جام جم / چی لازم دارم:
تخم مرغ : 9 عدد
گوشت مرغ : 150 گرم
کالباس : 150 گرم
قارچ : 150 گرم
خامه : 150 گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
چطور بپزم: برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع 2.5 سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.
با 9 عدد تخم مرغ سه عدد املت ساده مطابق دستور فوق تهیه می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نصف پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نصف پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با 150 گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیم و این مواد را سه قسمت مساوی کرده و لای هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می نمائیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/281687/غذای-اصلی--با-مرغ-املتی-اعیانی-درست-کنید
بستن   چاپ