آریا بانو
واکنش‌های گسترده به حادثه تلخ برای طلبه جهادی که به جنگ کرونا رفته بود
شنبه 24 اسفند 1398 - 12:34:36
آریا بانو - ایسنا / پس از انتشار عکس‌ طلبه‌ای که در حین خدمت به بیماران کرونایی متوجه مرگ همسر باردار و فرزندش شد بازتاب بسیاری در شبکه‌های اجتماعی و مردم در پی داشت.
از روز گذشته که تصاویر طلبه جهادی که برای کمک به کادر درمانی در استان قم به کمک بیماران کرونایی شتافته بود در فضای مجازی دست به دست می‌شود.
ماجرا از این قرار است که این طلبه برای خدمت رسانی جهادی در یکی از مراکز درمانی در قم مشغول به فعالیت بود ولی همزمان دغدغه دیگری هم داشت که آن هم بستری بودن همسر باردارش در بخش آی سوی همان بیمارستان بود.
اما گویا مشیت الهی بر آن بود که وی در حین خدمت متوجه از دنیا رفتن همسر و فرزندش شود. ولی او به روی خود نیاورد و برای اینکه روحیه طلاب جهادی دیگر و همچنین بیماران بدتر نشود گوشه ای پیدا کرده و به آرامی گریه می کند.
این تصاویر از روز گذشته بازتاب بسیاری در فضای مجازی داشته و بسیاری از مردم که در این روزها با تقدیر از کادر درمانی و پزشکی قدردانی خود را از تلاش‌گران این عرصه ابراز می‌کردند با یک روی دیگر این خدمت رسانان نیز آشنا شوند و آن هم طلاب جهادی هستند که در روزهای اخیر در قالب گروه های مختلف به کمک کادر درمانی استان آمده اند.
مرکز خبر حوزه‌های علمیه هم با انتشار مطلبی به نقل از مسئول قرارگاه تبلیغی جهادی در حوزه آورده است:
«محمد مداح طلبه جهادی که مرگ همسر باردارش بر اثر ایست قلبی داغ بدی بر دل خیلی ها گذاشت.
میهمان خانه ساده اش شدیم، پدر و مادر خانمش هم بودند. آذری هستند و در شهر قم غریب.
محمد می گفت در این شهر تنها آشنامان حضرت معصومه بود. پدر خیلی داغ دار است و دعا می کند هیچ کس داغ فرزند نبیند.
هنوز باورش نیست، فرزندش قبل از او از این دنیا رفته. در مدتی که خانمش در بیمارستان بستری است، دست از کمک به مریضها بر نمی دارد، خدایا این مردم چقدر الهی اند.!
پدر می گوید این جنگ آمریکا با ماست، ما نباید کوتاه بیاییم، الحق که با این مردم، شکست از هر قدرتی بی معناست.
آخر مجلس با روضه حضرت زهرا، مجلس غوغا شد. محمد بی تاب بود، می گفت بنا بود اسم بچه مان، محسن باشد.
مادر هم که از اول مجلس گاهی آرام و گاهی بلند، بی بهانه می گریست.»
علی نیری یکی از دانشجویان قمی در گفتگو با ما در این باره گفت: از دیروز که این تصاویر را دیدم بسیار غمگین شدم. اول از بابت فضای انسانی که در این ماجرا روح هر انسانی را جریحه دار می کرد و دوم در خصوص بعضی قضاوت‌های ناصوابی که نسبت به این طلاب می شود.
وی تصریح کرد: اتفاقا روز گذشته یکی از دوستانم عکسی را در فضای مجازی برای من هم فرستاد که عکس بسیار زشتی بود. در آن جا از پرستاران تقدیر کرده بودند و عکسی در کنار آن گذاشته بودند که طلبه‌ها با کیف‌های مسافرتری در حال خروج از قم بودند که به نظرم بسیار زشت بود زیرا این عکس برای روزهای هجرت تبلیغی بود و نباید چنین مقایسه های نادرستی انجام شود.
زهره حقانی یکی از شهروندان قمی هم در خصوص این عکس گفت: ار لحظه ای که این خبر و این عکس را دیدم بسیار حالی بدی دارم و بغضی که از دیروز همه وجودم را گرفته است. واقعا خبر تلخی است که یک مادر با فرزندش آن در این شرابط جانشان را از دس بدهند.
وی افزود: برادر من هم یک طلبه است و وقتی این صحنه را دیدم تلخی آن برایم بیشتر از دیگران بود زیرا متاسفانه این سالها با مهری بسیاری که بر این طلاب جوان روا داشته می شود قدر و قیمت آنها واقعا نادیده گرفته شده است. آیا باید همیشه چنین مسایلی پیش بیاید تا مردم با گوشه هایی از خدمات آنها آشنا شوند؟
حقانی یادآورشد: برادر من هم سالها با فقر و نداری زندگی می‌گذراند ولی هم خودش و هم خانواده اش واقعا با همان شهریه طلبگی و اندک درآمدی از محل خیاطی همسرش زندگی می گذراندند و حتی در این شرایط به دیگران هم کمک می‌کنند.
هم اکنون تعداد بسیاری از طلاب قمی در مراکز درمانی استان قم مشغول به خدمت رسانی به بیماران کرونایی هستند. بخشی از این گروه ها در قالب فعالیت لجستیکی در مسیر تولید ملزومات پزشکی از جمله لباس کادر درمانی و تولید ماسک هستند. بخشی دیگر هم در پذیرایی و رسیدگی به مراحل درمانی بیماران در بیمارستان ها و قرنطینه های خانگی در قم فعال هستند.

http://www.banounews.ir/fa/News/281006/واکنش‌های-گسترده-به-حادثه-تلخ-برای-طلبه-جهادی-که-به-جنگ-کرونا-رفته-بود
بستن   چاپ