آریا بانو
غذای ملل/ آموزش طبخ پاستا تالیاتلی
چهارشنبه 21 اسفند 1398 - 19:00:06
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم
گوشت چرخ کرده450 گرم
تخم مرغ1 عدد
سیر رنده شده2 حبه
نمک (برای کوفته)1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه (برای کوفته)1/2 قاشق چای خوری
پودر سوخاری1/2 پیمانه
پیاز رنده شده1 عدد
روغن یا کره به مقدار لازم
شیر 2 پیمانه
استاک گوشت 2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پارمسان 1 پیمانه
جعفری خردشده 1/2 پیمانه
تالیاتلی به مقدار لازم

آریا بانو


طرز تهیه تالیاتلی
1
برای تهیه کوفته:450 گرم گوشت چرخکرده + یک عدد تخم مرغ+دو حبه سیر رنده شده + 1 / 2 ق چ نمک+1 / 2 ق چ فلفل سیاه+1 / 2پ پودر سوخاری یا پودر نان باگت و یک عدد پیاز رنده شده خوب مخلوط و به شکل کوفته ریزه در می آوریم .
2
در مخلوطی از روغن مایع و کمی کره با شعله زیاد تفت می دهیم تا هر طرفش سرخ شود .
3
سپس 2 پ شیر +2 پ استاک گوشت یا دو پ آب به اضافہ یک عدد عصاره گوشت +کمی نمک ، فلفل سیاه +ادویه داخل تالیاتلی را اضافه و اجازه دهید تا کمی بجوشد و کوفته ها پخته و کمی سس جا بیفتد.
4
سپس تالیاتلی را به آن اضافه و اجازه دهید تا پخته و سس غلیظ شود .
5
سپس یک پ پنیر پارمسان رنده شده +1 / 2پ جعفری خرد شده یا سبزی دلخواه را اضافہ و بعد از چند ثانیه سرو کنید .

http://www.banounews.ir/fa/News/280153/غذای-ملل--آموزش-طبخ-پاستا-تالیاتلی
بستن   چاپ