آریا بانو
پرتقال شکری؛ بمب ویتامین 3 برای همه خانواده
دوشنبه 19 اسفند 1398 - 14:39:53
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / چی لازم دارم:
پوست پرتقال
جوش شیرین
1 ½ فنجان شکر طبیعی
1 + ½ فنجان آب
چه جوری درست میشه:
1. پرتقال را با جوش شیرین آغشته کرده و به مدت 20 دقیقه در آب قرار دهید.
2. پرتقال را بشویید و تمام جوش شیرین اضافی را با آب تمیز پاک کنید
3. رطوبت را از بین ببرید و هر دو انتها را به طور مساوی برش دهید.
4- چهار برش کوچک در اطراف پوست به طور یکسان انجام دهید و پوست را از گوشت جدا کنید.
5- پوست لایه برداری را به مدت 8 دقیقه در آب بجوشانید.
6. پوست لایه بردار را در آب سرد خنک کنید و آب را با استفاده از صافی از بین ببرید.
7. پیست را از پوست جدا کنید و آنرا به نوارهایی به عرض 6 میلی متر بریزید.
8- نوارها را به مدت 8 دقیقه در آب داغ بجوشانید تا طعم تلخ آن برطرف شود.
9- برای از بین بردن آب اضافی از دستگاه صاف کننده استفاده کنید.
10. شکر طبیعی را در گلدان به آب اضافه کرده و آن را روی حرارت کم ذوب کنید.
11- وقتی شکر کاملاً حل شد ، نوارهای نارنجی را اضافه کرده و حرارت را به متوسط ​​افزایش دهید.
12. هنگامی که آب جوش آمد ، درجه حرارت را کم کنید و به مدت 30 25 25 دقیقه جوش دهید.
13. هنگامی که نوارهای نارنجی شفاف شوند ، مایع را از نوارها جدا کنید ، که می تواند به عنوان شربت استفاده شود.
14. نوارها را در چند ساعت در دمای 40 درجه سانتیگراد (104 درجه فارنهایت) در یک ماده خشک کننده مواد غذایی خشک کنید.
* شما می توانید شکر طبیعی را جایگزین قند گرانول معمولی کنید.
* می توانید حدود 180 میلی لیتر (6.08 اونس) شربت را با چهار پرتقال به دست آورید
* شربت را می توان به شیر یا قهوه اضافه کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/279083/پرتقال-شکری؛-بمب-ویتامین-3-برای-همه-خانواده
بستن   چاپ