آریا بانو
تغذیه مناسب برای مقابله با کرونا/ اجتناب از مصرف غذاهای نیم‌پز
شنبه 17 اسفند 1398 - 13:02:36
زنان خبر
آریا بانو - ‌عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی از جمله بیماری کروناویروس دارد. از جمله عوامل ابتلای احتمالی به انواع شدید این ویروس، بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های ریوی، بیماری‌های قلبی ، سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح است.

به گزارش بانو نیوز ، کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مثل ویتامین C، A، D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. تغذیه مناسب داشته باشید.
تامین ویتامین C بدن با مصرف روزانه یک پرتقال
مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزی‌های دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند. به عنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا 2 عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند. هویج و کدوحلوایی و سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ‌های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند.
بطورکلی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه 3 واحد از گروه سبزی‌ها ( بجز سبزی‌های نشاسته‌ای) و حداقل 2 واحد میوه توصیه می‌شود.
کودکان زیر پنج سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات زیر را رعایت کنند:
– هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
– از هویج و کدوحلوایی و شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده شود.
– مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می‌شود.
فست‌فود ممنوع
– از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.
– استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.
– کمبود ریز مغذی‌هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. از منابع غذایی این 2 ریز مغذی مثل حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات و سبزی‌های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.
پختن کامل غذاها، اصلی اساسی
– از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ، کباب‌هایی که مغز پخت نشده‌اند خودداری شود.
– از خوردن غذا و مایعات در مکان‌هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند، خوداری شود.
– در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
– از جوانه‌های گندم ، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.
– از میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان فصل مثل انار، پرتقال‌های تو سرخ، گریپ فروت و … استفاده کنید.
– روزانه از جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی استفاده کنید.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذی‌ها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها از جمله ویروس کرونا دارد.
منبع:ایسنا
انتهای متن/*

http://www.banounews.ir/fa/News/278106/تغذیه-مناسب-برای-مقابله-با-کرونا--اجتناب-از-مصرف-غذاهای-نیم‌پز
بستن   چاپ