آریا بانو
نان ارده گردو؛ میان وعده مقوی و سالم
جمعه 16 اسفند 1398 - 14:32:04
آریا بانو - آخرین خبر / این نان ارده گردو جز نون های شیرین هست که با شکر قهوه ای شیرین میشه ومیتونه میان وعده خوب ومقوی باشه برای خودتون وبچه ها همراه با قهوه
مواد لازم:
شیر یک دوم پیمانه
خمیر مایه یک دوم ق غ
ماست یک چهارم پیمانه
شکر سه ق غ
تخم مرغ یک عدد
روغن مایع دوق غ
نمک یک چهارم ق چ
آرد سفید حدود دو ویک سوم پیمانه؛ بستگی به نوع آرد ممکن هست کمتر یا بیشتر آرد ببره
مواد میانی نان:
ارده 4ق س
کره ذوب شده 50 گرم
شکر قهوه ای صد وبیست گرم
مغز گردو پودر شده 1پیمانه
من از لیوان های دسته دار فرانسه برای پیمانه استفاده کردم
طرز تهیه: شیر ولرم رو با 1ق غ از شکرومخمر مخلوط کنید وبزارید تا عمل بیاد(اگر از مخمرتون وتازه بودنش مطمئن هستید احتیاج به عمل آوری نداره)در ظرفی دیگر تخم مرغ بقیه شکر روغن وماست ونمک را مخلوط کرده ومخمر عمل آمده رو هم اضافه کنیدوآرد رو اضافه کنید وخوب ورز بدیدتا جایی که خمیر چسبنده نباشه (به مخلوطتون آرد زیادی اضافه نکنید چون باعث میشه بعد از پخت خمیرتون سفت بشه باورز دادن سعی کنید خمیر رو یک دست کنیددر محیط آشپزخونه استراحت بدید تاخمیرتون حجیم بشه وبعد پف خمیر رو بگیرید وخمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید وبه صورت دایره پهن کنید روی لایه اول از مخلوط شکر قهوه ای کره ذوب سده گردو و ارده بریزید وخمیر دوم رو روی اون پهن کنید همینطور مثل خمیر اول مواد رو بریزید وخمیر سوم رو پهن کنید روی لایه خمیر آخر هیچی نمیریزید خمیر و میتونید با پیتزا بر برش بدید به صورت نواری ودور انگشت بپچونید وتوی قالب مافین نفری پخت کنید یا میتونید از گوگل کمک بگیرید ومدل های مختلف پیچیدن نان رو سرچ کنید بعد از اینکه خمیرتون رو حالت دادید روش رو بکشید وبزارید حجم بگیره بیست دقیقه تا نیم ساعت بستگی به دمای آشپزخونتون داره بعد روی اون رو مخلوظ زرده تخم مرغ با کمی وانیل ویک ق غ شیر زرین کنید وبزارید داخل فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت باز هم بستگی به فرتون داره
نوش جان
منبع صفحه brochen.kuchen

http://www.banounews.ir/fa/News/277743/نان-ارده-گردو؛-میان-وعده-مقوی-و-سالم
بستن   چاپ