آموزش تهیه آش ماست شیرازی
سه شنبه 13 اسفند 1398 - 09:47:32
|
|
آریا بانو - چی بپزم / مواد لازم گوشت گوسفندی بهتر است چرب باشد. 250 گرم نخود یا لپه یک سوم پیمانه برنج برنج 1 پیمانه سبزی تره و نعنا و جعفری پیاز 2 عدد متوسط نعنای خشک روغن و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان کافی ماست ترش یا چکیده طرز تهیه ابتدا گوشت و نخود را می گذاریم تا خوب پخته و نرم باشد سبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود. بعد از پختن گوشت آن را از استخوان جدا کرده با گوشت کوب می کوبیم تا به صورت له شده در آید و با برنج که خوب پخته و به صورت آش درآمده است مخلوط می کنیم نخودپخته شده را نیز همراه با آب گوشت داخل آن می ریزیم. حال پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم ومقداری از آن را داخل اش ریخته بقیه را برای تزیین نگه می داریم. ماست را اضافه کرده می گذاریم جوش بزند و خوب مخلوط شود میزان ماست بستگی به سلقیه خودتان دارد می تواند کم یا زیاد باشد یا اصلا ماست نزنید و آبغوره به آن اضافه کنید که می شود آش غوره. در هر دو صورت خوشمزه است.
http://www.banounews.ir/fa/News/276313/آموزش-تهیه-آش-ماست-شیرازی
|