آریا بانو
سوپ و آش/ سوپ قارچ برای درمان کم خونی کودکان
يکشنبه 11 اسفند 1398 - 21:45:45
آریا بانو - کاغذ رنگی / سوپ‌ها معمولا به‌عنوان پیش غذا استفاده می‌شوند. یکی از انواع سوپ‌ها، سوپ قارچ است. این سوپ سرشار از پروتئین و مواد مغذی بوده و نوع خامه‌ای آن کمی غلیظ‌ و چرب است. ‌به‌همین دلیل افرادی که دنبال افزایش وزن هستند، طور دیگری طرفدار این سوپ خوشمزه هستند. دستور تهیه‌ای که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای است. با وجود این می‌توانید برای درست کردن سوپ قارچ ساده هم از آن استفاده کنید، کافی است مرحله چهارم این آموزش را در نظر نگیرید. با ما همراه باشید.
پیش از این‌که مواد موردنیاز را معرفی کنیم، لازم است بدانید موادی که در ادامه به آن‌ها اشاره شده برای 5 نفر در نظر گرفته شده‌اند. اگر برای افراد بیشتر یا کمتری آشپزی می‌کنید، به همین میزان مواد اولیه را کم یا زیاد کنید.
چی لازم دارم:
¼ فنجان کره
1 کیلوگرم قارچ تازه
نمک به مقدار لازم
1 عدد پیاز
نصف قاشق غذاخوری آرد ساده
چند برگ آویشن تازه
2 حبه سیر
1 فنجان آب
1 فنجان خامه صبحانه
4 فنجان آب مرغ
چطور بپزم:
مرحله اول، تفت دادن قارچ و پیاز
قارچ‌ها را خرد کرده و پیازها را آماده سرخ کردن کنید. می‌توانید برای این‌که کار سریع‌تر انجام شود، پیازها را رنده کنید. قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و شعله گاز را روی حد متوسط قرار دهید. بعد این‌که قابلمه را روی اجاق گذاشتید، بگذارید کمی گرم شود و سپس کره‌ را داخل آن بریزید تا ذوب شود.
بعد از این‌که کره‌ ذوب شد، قارچ‌ها را با کمی نمک به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شوند، تفت دهید. (این مرحله تقریبا به 15 دقیقه زمان نیاز دارد.)
حال کمی قبل از این‌که قارچ ها اماده شوند، پیازها را اضافه کنید. پیازها را نیز تا زمانی که طلایی رنگ شوند، همراه قارچ‌ها تفت دهید. (برای این‌که پیازها نیز پخته و طلایی رنگ شوند، تقریبا 5 دقیقه زمان نیاز است.)
نکته‌ای که در این مرحله لازم است به آن توجه داشته باشید این است که حتما کره‌ را با شعله کم ذوب کنید و حین تفت دادن نیز به هیچ وجه شعله اجاق را زیاد نکنید؛ چراکه اگر شعله اجاق زیاد باشد، کره‌ها بو گرفته و چندان جالب به‌نظر نمی‌رسند.
با این حال بسته به‌نوع کره ممکن است حتی با حرارت ملایم هم بوی کره بعد از ذوب شدن خوشایند نباشد. در این صورت می‌توانید از روغن سرخ‌کردنی استفاده کرده و برای تفت قارچ و پیاز از کره‌ و روغن باهم استفاده کنید.
مرحله دوم، اضافه کردن آرد، آویشن و آب مرغ
بعد این‌که قارچ‌ها و پیازها آماده شدند، آرد را به ماهیتابه اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت دهید تا طعم خام آن از بین برود. سپس سیرها را رنده کرده و همراه آویشن و آب مرغ به قابلمه اضافه کنید. بگذارید محتویات قابلمه شروع به جوشیدن کنند. بعد این‌که محتویات قابلمه جوش آمد، درب قابلمه را بسته و بگذارید 1 ساعت با حرارت ملایم بپزند.
مرحله سوم، ریختن سوپ داخل مخلوط‌کن
برای این‌که محتویات سوپ خوب باهم مخلوط شود، همه آن‌ها را برای چند دقیقه داخل مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید. تا زمانی که سوپ یک‌دست و غلیظ شود، آن را داخل مخلوط‌کن یا غذاساز مخلوط کنید.
سوپ شما تقریبا آماده است. حالا کافیست خامه را به آن اضافه کنید. البته همان‌طور که ابتدای مطلب هم اشاره کردیم، اگر قصد دارید سوپ قارچ ساده درست کنید، به انجام این مرحله نیازی نیست.
اما درصورتی‌که قصد درست کردن سوپ قارچ خامه ای را دارید، لازم است برای این‌که خامه بریده‌بریده نشود، ابتدا آن را داخل یک ظرف ریخته و آرام به‌هم بزنید تا کمی نرم و وارفته شود. به‌عبارت دیگر خامه نبایدسرد باشد و بهتر است هم‌دمای محیط شود. سپس خامه را آرام آرام به سوپ اضافه کرده و سوپ را به‌هم بزنید تا خامه به‌خوبی با آن ترکیب شود.
تبریک می‌گوییم سوپ شما آماده است. کمی از آن را چشیده و در صورتی که ادویه‌‌های آن کافی نیست، نمک و ادویه‌جات را به آن اضافه کرده و داخل بشقاب‌های‌ سوپ‌خوری سرو کنید. برای تزیین سوپ هم می‌توانید چند تکه قارچ داخل ظرف‌ها ریخته و چند برگ جعفری تازه همراه پودر آویشن روی آن بریزید.
ناگفته نماند در بعضی دستور پخت‌ها خامه را همراه شیر به سوپ اضافه می‌کنند. انجام این مورد اختیاری است؛ اما درصورت تمایل می‌توانید خامه‌ را داخل یک لیوان شیر ریخته و سپس به سوپ خود اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/275673/سوپ-و-آش--سوپ-قارچ-برای-درمان-کم-خونی-کودکان
بستن   چاپ