آریا بانو
کیک کدو حلوایی برای عصرهای خانه نشینی
پنجشنبه 8 اسفند 1398 - 14:40:08
آریا بانو - آخرین خبر / اگر شما هم از قرنطینه خانگی حوصله تون سر میره به فکر لذت بخش کردنش بشید من براتون کیک کدو حلوایی آوردم که اصلا طعم کدو حلوایی نداره و خب خاصیتش رو که داره. امیدوارم تا فصل کدو حلوایی هست این کیک خوشمزه رو حتما امتحان کنید
مواد لازم
ماست1ق غ
وانیل ربع ق چ
پودر زنجبیل ربع ق چ
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف لیوان
روغن ربع لیوان
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق چ
طرز تهیه:
خب اول باید پوره کدو رو آماده کنیم برای درست کردن پوره کدوحلوایی اینه که کدو رو قطعه قطعه کنید و توی ظرف بریزید و روش رو فویل بکشید و بذارید توی فر تا بپزه یاتوی قابلمه روی شعله کم گاز تا کاملا بپزه
دمای فر 200 درجه سانتیگراد و زمان پخت بستگی به سایز کدو داره. ولی معمولا بین 45 تا 60 دقیقه است
بعد از اینکه کاملا پخت و فوق العاده نرم و لطیف شد، با قاشق کدو رو از پوستش جدا کرده و توی یه صافی میریزیم تا آبش گرفته شه. بعد توی غذاساز ریخته و پوره میکنیم.
این پوره رو میتونید تا چند ماه درون فریزر نگهداری کنید. من واسه خودم با لیوان اندازه گیری، یک لیوان یک لیوان فریز میکنم و موقع استفاده از قبل، از فریزر خارج کرده و در کیک هام یا حلوا استفاده میکنم
فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد، قرار میدیم.
پوره کدو و شکر و ادویه ها و وانیل رو درون کاسه بزرگی میریزیم. تخم مرغ رو اضافه میکنیم.
وخوب هم میزنیم
بعدروغن و ماست و شیر رو اضافه میکنیم.
همه مواد رو با ویسک یا همزن دستی مخلوط میکنیم.آرد و بیکینگ پودر رو افزوده و هم میزنیم
به اندازه ای که مایه یکدستی به دست بیاد
قالب رو به مدت 45دقیقه درون فر قرار میدیم. و بعد با یک چاقو تستش میکنیم. اگر چاقو تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته وگرنه بایستی به پختنش ادامه بدیم و هر 5 دقیقه یکبار تستش کنیم تا زمانی که مطمئن بشیم مرکزش کاملاپخته
بعد از فر خارج کرده و اجازه میدیم سرد بشه وبعد از قالب جدا میکنیم
این کیک به دلیل وجود پوره کدو، کاملا مرطوب هست و کدو حلوایی رنگی نارنجی و زیبا به کیک میده. البته شما طعم کدو رو به وضوح در کیک احساس نخواهید کرد. در واقع وجود کدو بیشتر به مرطوب شدن نان کمک میکنه

http://www.banounews.ir/fa/News/274180/کیک-کدو-حلوایی-برای-عصرهای-خانه-نشینی
بستن   چاپ