صبحانه/ دستور تهیه خاگینه مغزدار
چهارشنبه 7 اسفند 1398 - 08:32:38
|
|
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم: آرد 7 قاشق غذا خوری ماست 4 قاشق غذا خوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری شکر 2 قاشق غذا خوری مواد میانی : گردو خرد شده 1/2 پیمانه دارچین هل و زنجبیل به مقدار لازم پودر گل محمدی به مقدار لازم مواد شربت: آب 1 لیوان آبلیمو 2 قطره شکر 2 لیوان چطور بپزم: تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم . 2 آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزیم 3 بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم 4 برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان
http://www.banounews.ir/fa/News/273491/صبحانه--دستور-تهیه-خاگینه-مغزدار
|