آریا بانو
صبحانه/ دستور تهیه خاگینه مغزدار
چهارشنبه 7 اسفند 1398 - 08:32:38
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم:
آرد 7 قاشق غذا خوری
ماست‏ 4 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
مواد میانی :
گردو خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین هل و زنجبیل به مقدار لازم
پودر گل محمدی ‏ به مقدار لازم
مواد شربت:
آب 1 لیوان
آبلیمو 2 قطره
شکر 2 لیوان
چطور بپزم:
تخم و شکر رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ شه ماست رو اضافه میکنیم،خوب مخلوط میکنیم .
2
آرد و بکینگ پودر و وانیل رو الک کرده اضافه میکنیم هم زده و نصف مواد رو داخل تابه میریزیم دمی گذاشته روی شعله پخش کن میپزیم
3
بعد ده دقیقه مواد میانی را روی خاگینه ریخته پنج دقیقه صبرمیکنیم تا ته نشین شوند حالا مواد باقیمانده رو اضافه میکنیم یک طرفش که سرخ شد برمیگردونیم و طرف دیگرهم سرخ میکنیم
4
برای شربت هم دو لیوان شکر یک لیوان آب و دو قطره آبلیمو و کمی زعفران اضافه کرده میگذاریم بجوشد خاگینه که آماده شد شربت سرد رو روی خاگینه گرم میریزیم نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/273491/صبحانه--دستور-تهیه-خاگینه-مغزدار
بستن   چاپ