آریا بانو
میز اردور/ دستور تهیه سالادی کلاسیک
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 21:48:13
آریا بانو - یامی شف / سالاد سیب زمینی کلاسیک؛ بهترین سالاد سیب زمینی! بسیار غنی و خامه ای است، کاملا طعم دار، دلچسب و بهترین بافت را دارد.
چی لازم دارم:
سیب زمینی
تخم مرغ آب پز
خامه ترش
سس مایونز
خردل
شیر
سرکه سیب
خیار شور
کرفس
پیاز قرمز
نمک و فلفل
دستور پخت سالاد پاستا را در این لینک ببینید.
مواد مورد نیاز سالاد سیب زمینی کلاسیک
سالاد
سیب زمینی پوست کنده، آبکشی شده و خرد شده 3 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ آب پز 4 عدد
پیاز قرمز ریز خرد شده ¾ پیمانه
کرفس خرد شده 1 پیمانه
خیار شور ریز خرد شده 2/3 پیمانه
جعفری خرد شده خرد شده (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
سس
سس مایونز 2/3 فنجان
خامه ترش 2/3 فنجان
سرکه سیب 1 1/2 قاشق غذاخوری
خردل 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه 1/2 قاشق غذاخوری
شیر 1/4 فنجان
چه جوری درست میشه:
1
سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده در یک قابلمه بزرگ قرار دهید روی آن را با آب بپوشانید یک قاشق غذاخوری نمک بریزید.
تخم مرغ ها را آب پز کنید.
2
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده، سپس حرارت را به میزان متوسط کاهش دهید، سیب زمینی ها را حدود 10 – 15 دقیقه بپزید. سیب زمینی ها را تخلیه کرده و سپس به یک کاسه انتقال دهید.
3
کاسه را با سلیفون بپوشانید یک سوراخ روی سلیفون بزنید تا حرارت اضافی خارج شود و 30 دقیقه در یخچال استراحت داد شود.
4
در یک کاسه متوسط ، سس مایونز، خامه ترش، سرکه سیب، خردل ، فلفل و 3 قاشق غذاخوری شیر را با هم مخلوط کنید. (کمی نمک و فلفل بزنید)
5
تخم مرغ آب پز، پیاز قرمز، کرفس خیار شور را خرد کرده و همراه با سس به سیب زمینی ها اضافه کنید(ممکن است به شیر بیش تری احتیاج داشته باشید).
6
سالاد را برای 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و در صورت تمایل با کمی جعفری سرو نمایید.

http://www.banounews.ir/fa/News/273415/میز-اردور--دستور-تهیه-سالادی-کلاسیک
بستن   چاپ