میز اردور/ سس سیر؛ چاشنی بی نظیر
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 20:16:49
|
|
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم: سس مایونز 900 گرم شوید خشک 1 قاشق غذا خوری پودر سیر 1 قاشق غذا خوری پودر فلفل سفید 1 قاشق غذا خوری پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری آبلیمو 1/2 استکان آب به مقدار لازم چه جوری درست میشه: شوید خشک، فلفل سیاه، فلفل سفید و پودر سیر را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید 2 مخلوط ادویه ها و شوید را به سس مایونز اضافه کنید و 15 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود 3 آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید 4 آب را به سس اضافه کنید به اندازه ای که سس خیلی غلیظ و خیلی رقیق نشود. 5 مواد را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند، حدودا بعد از 5 دقیقه سس سیر شما آماده است نکات: 1.سس سیر را میتوان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. چنانچه تعداد شما کمتر است، بهتر نسبت مواد اولیه را کاهش دهید. 2. سس سیر بسیار خوشمزه است و برای سرو مرغ سوخاری، فیله، ناگت، شنسل، و انواع ساندویچ مناسب است.
http://www.banounews.ir/fa/News/273378/میز-اردور--سس-سیر؛-چاشنی-بی-نظیر
|