آریا بانو
میز اردور/ سس سیر؛ چاشنی بی نظیر
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 20:16:49
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم:
سس مایونز 900 گرم
شوید خشک 1 قاشق غذا خوری
پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل سفید 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو 1/2 استکان
آب به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
شوید خشک، فلفل سیاه، فلفل سفید و پودر سیر را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید
2
مخلوط ادویه ها و شوید را به سس مایونز اضافه کنید و 15 دقیقه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود
3
آبلیمو را به مواد اضافه کنید و هم بزنید
4
آب را به سس اضافه کنید به اندازه ای که سس خیلی غلیظ و خیلی رقیق نشود.
5
مواد را با همزن بزنید تا کاملا یکدست شوند، حدودا بعد از 5 دقیقه سس سیر شما آماده است
نکات:
1.سس سیر را میتوان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد. چنانچه تعداد شما کمتر است، بهتر نسبت مواد اولیه را کاهش دهید‌.
2. سس سیر بسیار خوشمزه است و برای سرو مرغ سوخاری، فیله، ناگت، شنسل، و انواع ساندویچ مناسب است.

http://www.banounews.ir/fa/News/273378/میز-اردور--سس-سیر؛-چاشنی-بی-نظیر
بستن   چاپ