آریا بانو
شیرینی ها/ شیرینی بادامی برای پذیرایی نوروزی
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 19:03:56
آریا بانو - مامی فود / چی لازم دارم:
روغن مایع 130گرم
پودر قند100گرم
آرد سفید200گرم
بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
بادام 80گرم
مغز بادام به مقدار لازم
روغن جامد130گرم
چطور بپزم:
شیرینی بادامی پودری از شیرینی های بسیار خوشمزه با ماند گاری بالاست که برای پذیرایی از مهمان ها نیز بسیار مناسب است.
پودر بادام و پودر قند را داخل غذاساز یا دستگاه آسیاب ریخته و مخلوط کنید تا بادام نرم و مخلوط یکدست شود. (این کار از روغن افتادن بادام ها جلوگیری می کند)
روغن را با همزن برقی بزنید تا کمی سبک شود و رنگ آن روشن شود سپس مخلوط پودر بادام و قند را اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر هل (خودتان آسیاب کنید بهتر است) را اضافه کرده و مواد را با هم خوب ورز دهید تا خمیری یکدست بدست آید. (آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا صاف و یکدست شود)
خمیر را روی کیسه فریزر با وردنه باز کنید. ضخامت خمیر باز شده حدود نیم سانتی متر باشد. با کاتر دلخواه از خمیر جدا کرده در سینی فر به فواصل منظم بچینید و روی هر کدام یک عدد بادام خام درسته قرار داده کمی فشار دهید.( می توانید برای براق شدن بادام ها روی آنها کمی عسل بمالید.)
فر را از قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را به مدت 15 الی 20 دقیقه درون فر بگذارید. این شیرینی بعد از پخت تغییر رنگ زیادی نخواهد داشت.
پس از پخت شیرینی ها، صبر کنید شیرینی ها سرد شوند بعد آنها را جابجا کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/273344/شیرینی-ها--شیرینی-بادامی-برای-پذیرایی-نوروزی
بستن   چاپ