آریا بانو
خلال پوست پرتقال
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 15:36:13
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
پوست پرتقال به مقدار دلخواه
شکر به اندازه کافی
2 قاشق گلاب
مراحل
اول پرتقال ها رو شسته و بعد از اینکه پوست پرتقال از گوشتش جدا کردیم قسمت سفید رنگ را بطور کامل از قسمت نارنجی رنگ پوست جدا میکنیم چون تلخ میشه (من چون دوست داشتم امتحان کنم با قسمت سفید رنگ پوست درستش کردم)
پوسته های پرتقال وقتی خلال کردیم در آبجوش ک در حال جوشیدن است می ریزم بمدت سه دقیقه میذاریم جوش بخوره
بعد از سه دقیقه درون ابکش ریخته و با آب سرد شوک بهش میدیم سه بار این مرحله رو اضافه میکنیم درون آبجوش بعد اب سرد
در آخرین مرحله شکر را با مقداری آب می گذاریم روی اجاق تا جوش بیاد سعی کنید موقع هم زن شکر قاشق به دیواره های ظرفتون نخوره چون باعث میشه شکرک بزنه بعد به غلظت کافی ک رسید خلال ها رو درونش می ریزیم و میذاریم تا شهد بخورد خلال ها بره.
در آخرین مرحله خلال ها رو روی کاغذ روغنی میچینیم تا خشک بشن.
میتونید با چایی میل کنید برای پذیرایی از مهمون هم عالیه😍 نوش جان🤩🥰

http://www.banounews.ir/fa/News/273208/خلال-پوست-پرتقال
بستن   چاپ