آریا بانو
هویج پلو با سینه مرغ؛ شیرازی خوشمزه
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 11:00:10
آریا بانو - ستاره / هویج پلو یک نوع غذا با سینه مرغ و از غذا‌های سنتی شیراز است. این غذا حاوی گوشت، غلات و سبزجات بوده و غذایی کامل به حساب می‌آید.
مواد لازم
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ
500 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
هویج متوسط 4 عدد
خلال بادام یا خلال پسته (اختیاری)
1/2 پیمانه
کره 50 گرم
شکر (اختیاری) 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده 1 قاشق غذاخوری
زرشک
1/3 پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه هویج پلو با سینه مرغ
سینه مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کرده، در ظرفی بریزید، پیاز خلالی خرد شده، مقداری روغن، نمک، زردچوبه، فلفل، کمی دارچین و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
روی ظرف سلفون بکشید و دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه‌دار شود.
مرغ را همراه با سایر مواد در تابه ریخته و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
1/2 پیمانه آب اضافه کرده، درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد.
هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید.
کره را در تابه دیگری ذوب کرده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید.
هویج را 6-5 دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شده و نرم شود.
زرشک را که از قبل شسته و آبکش کرده‌اید، به هویج اضافه کرده و کمی تفت دهید.
خلال پسته یا بادام را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش کنید.
مرغ پخته شده و مخلوط هویج را با هم مخلوط کرده و لایه به لایه بین برنج آبکش بریزید.
پلو را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه دم بکشد.
روی پلو کمی روغن بدهید و در ظرف سرو بکشید.

http://www.banounews.ir/fa/News/273092/هویج-پلو-با-سینه-مرغ؛-شیرازی-خوشمزه
بستن   چاپ