هویج پلو با سینه مرغ؛ شیرازی خوشمزه
سه شنبه 6 اسفند 1398 - 11:00:10
|
|
آریا بانو - ستاره / هویج پلو یک نوع غذا با سینه مرغ و از غذاهای سنتی شیراز است. این غذا حاوی گوشت، غلات و سبزجات بوده و غذایی کامل به حساب میآید. مواد لازم برنج 3 پیمانه سینه مرغ 500 گرم پیاز کوچک 1 عدد هویج متوسط 4 عدد خلال بادام یا خلال پسته (اختیاری) 1/2 پیمانه کره 50 گرم شکر (اختیاری) 4 قاشق غذاخوری زعفران دمکرده 1 قاشق غذاخوری زرشک 1/3 پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه هویج پلو با سینه مرغ سینه مرغ را به قطعات 2 سانتیمتری خرد کرده، در ظرفی بریزید، پیاز خلالی خرد شده، مقداری روغن، نمک، زردچوبه، فلفل، کمی دارچین و زعفران دمکرده را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. روی ظرف سلفون بکشید و دو الی سه ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزهدار شود. مرغ را همراه با سایر مواد در تابه ریخته و تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. 1/2 پیمانه آب اضافه کرده، درب تابه را ببندید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد. هویجها را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. کره را در تابه دیگری ذوب کرده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. هویج را 6-5 دقیقه تفت دهید تا آب آن کشیده شده و نرم شود. زرشک را که از قبل شسته و آبکش کردهاید، به هویج اضافه کرده و کمی تفت دهید. خلال پسته یا بادام را اضافه کرده و بلافاصله حرارت را خاموش کنید. مرغ پخته شده و مخلوط هویج را با هم مخلوط کرده و لایه به لایه بین برنج آبکش بریزید. پلو را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید به مدت 40 دقیقه دم بکشد. روی پلو کمی روغن بدهید و در ظرف سرو بکشید.
http://www.banounews.ir/fa/News/273092/هویج-پلو-با-سینه-مرغ؛-شیرازی-خوشمزه
|