آریا بانو
شام/ توپک پنیری سوخاری
دوشنبه 5 اسفند 1398 - 22:00:13
آریا بانو - ستاره / توپک پنیری سوخاری یکی از فست فود‌های پرطرفدار در میان بچه هاست که البته در میان بزرگتر‌ها نیز جایگاه خاصی دارد.
توپک پنیری سوخاری با پنیر چدار
مواد لازم
سیب زمینی 4-5 عدد
آرد ذرت 1 فنجان
آرد سوخاری 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
پنیر چدار 200 گرم
فلفل قرمز و نمک به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
دستور تهیه:
سیب زمینی را پخته، پوست بگیرید و له کنید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. نمک را کم کم اضافه کنید و بچشید که غذا شور نشود.
به اندازه 1/4 قاشق چاخوری فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کنید.
بسته به ذائقه خود کمی فلفل قرمز به سیب زمینی اضافه کنید. در صورت که به خوردن غذا‌های تند تمایلی ندارید فلفل قرمز را از دستور این غذا حذف کنید.
به اندازه 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره سبز به سیب زمینی اضافه کنید. ترکیب پودر زیره سبز با سیب زمینی طعم و مزه مطلوبی ایجاد می کند. از طرفی طبیعت گرم زیره، سردی سیب زمینی را تعدیل می‌کند.
فلفل سبز را خرد کرده و 1 قاشق غذاخوری از آن را به مواد فوق اضافه کنید.
پیازچه را ریز خرد کنید.
2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده به مواد اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
به اندازه یک گردو از مخلوط سیب زمینی را کف دست خود پهن کنید. یک تکه پنیر وسط آن قرار داده و سپس آن را ببندید تا به شکل یک توپ کوچک درآید.
توپک‌های پنیری را در آرد ذرت بغلتانید تا اطراف آن‌ها کاملا با آرد پوشانده شود.
توپک‌های پنیری را به آرامی در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا با آرد سوخاری پوشانده شوند.
تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم بزنید. سپس توپک‌های پنیری را در تخم مرغ قرار دهید تا اطراف آن‌ها کاملا به تخم مرغ آغشته شود. پوشاندن توپک‌ها با آرد ذرت و آرد سوخاری باعث جذب تخم مرغ به سطح آن‌ها می‌شود.
پس از اینکه سطح توپک‌ها به تخم مرغ آغشته شد، آن‌ها را دوباره در آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید و با یک قاشق سوراخ دار، توپک‌های پنیری را در روغن قرار دهید.
فرصت دهید توپک‌ها روی حرارت متوسط سرخ شده و به رنگ طلایی مایل به قهوه‌ای درآیند.
توپک پنیری سوخاری را از روغن خارج کرده و بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
توپک پنیری سوخاری را در ظرف سرو قرار داده و با سس مایونز، سس تند یا سس پستو میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/272939/شام--توپک-پنیری-سوخاری
بستن   چاپ