آریا بانو
شام/ رولت کالباس خانگی پیشنهادی عالی برای همه
يکشنبه 4 اسفند 1398 - 17:45:11
آریا بانو - ایران کوک / چی لازم دارم:
پنیر خامه ای 300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
پنیر چدار رنده شده 1/2 پیمانه
ژامبون خانگی 250 گرم
نان ترتیلا 5 عدد
سس مایونز 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
رولت کالباس این روزها بیشتر به عنوان نوعی فینگرفود یا همون پیش غذای انگشتی سرو می شه که درست کردنش خیلی راحته و دردسر خاصی نداره و اگر دوستدار کالباس هستید می دونم که عاشق این پیش غذا می شید و حسابی از خوردنش لذت می برید.
امروز تصمیم دارم روش تهیه رولت کالباس خوشمزه ای رو آموزش بدم که با تهیه کردنش می تونید به میز پذیرایی مهمانی ها و یا میز غذای خودتون رنگ و لعاب خوبی بدید و با صرف کمترین زمان پیش غذای خوشگل و خوشمزه تهیه کنید. البته من خودم در سال های اخیر چون تمایل چندانی به خرید کالباس بازاری ندارم برای تهیه این رولت از کالباس خونگی و سالم استفاده می کنم که هم خوشمزه تره و هم سالم تر. پیشنهاد می کنم شما هم رولت کالباس را با کالباس خونگی امتحان کنید حتما از طعم و مزه اش لذت می برید.
مرحله اول:
پنیر خامه ای را با سس مایونز و ادویه ها خوب مخلوط کنید. پیاز و ژامبون را به شکل دلخواه خرد کنید.
مرحله دوم:
مقداری از مخلوط پنیر خامه ای و سس روی هر یک از نان ها پخش کنید. ژامبون، پنیر چدار و پیاز را روی نان رول کالباس بریزید.
مرحله سوم:
نان ترتیلا را به شکل محکم و منسجم رول کنید و رول های آماده شده را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش رابگیرد و طعم مواد به خورد هم برود. (پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید رولت کالباس را به شکل حلقه ای برش بزنید رولت ها را فریز کنید و زمانی که کمی منجمد شد به راحتی با چاقوی تیز و اره ای برش بزنید تا فینگرفود کالباس شما ظاهر خوب و جذابی داشته باشد)
نکات کلیدی تهیه رولت کالباس
برای تهیه این رولت ساده به جای نان ترتیلا می توان از نان لواش نرم هم استفاده کرد و برای بهتر رول شدن دو برش از نان لواش را روی هم قرار دهید.
از مواد مختلفی مثل خیارشور، انواع سبزیجات خام و پخته و انواع سس می توان برای تهیه رول کالباس استفاده کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/272346/شام--رولت-کالباس-خانگی-پیشنهادی-عالی-برای-همه
بستن   چاپ