آریا بانو
فوت و فن تهیه شیرینی نخودی دلبرانه
يکشنبه 4 اسفند 1398 - 08:51:29
آریا بانو - خراسان / نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست . برای پخت آن به پیشنهادهای ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:
1-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد . خمیرباید لطیف باشد.
2-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی این‌که روغن آن یا پودر شکر زیاد است ، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.
3- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی ها را اول پخت می‌کنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را می‌پزند.
4-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می شود.
5-همه آردها به‌خصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می کند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می کند و تبدیل به حشره می شود.
* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.
* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.
*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/272068/فوت-و-فن-تهیه-شیرینی-نخودی-دلبرانه
بستن   چاپ