آریا بانو
غذای اصلی/ طرز تهیه «پیده گوشت»
چهارشنبه 30 بهمن 1398 - 23:33:09
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
آرد به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 2 ق غ
شکر 1 ق م
آب ولرم 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک 1 ق چ
زرده ی تخم مرغ 1 عدد برا رومال پیده
مواد لازم برای روی خمیر
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب فلفل یا رب گوجه فرنگی 1 ق غ
آویشن 1 ق چ
جعفری به اندازه ی دلخواه
کره 25 گرم
چطوری درست کنم:
ابتدا آرد را الک کنید. آرد را در ظرفی ریخته و وسط آن را گود کنید تخم مرغ و مایه خمیر، شکر و نمک را با اب حل کرده به ارد اضافه کنید. بعد ماست و روغن را اضافه کنید. خوب ورز دهید. خمیر نرمی به دست می آید. سپس 30 دقیقه بگذارید در حرارت اتاق بماند. روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید. پیاز و سیر را رنده یا ریز خرد کنید. گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و جعفری را ریز خرد کنید و همه ی مواد را با گوشت چرخ کرده خوب مخلوط کنید و به آن اویشن نمک و فلفل و رب گوجه بزنید. خمیر را به شش قسمت تقسیم کنید. زیر خمیر را کمی آرد بپاشید . ابتدا با وردنه پهن کنید و سپس با دست به شکل بیضی درآورید.روی هر تکه از خمیر باز شده مقداری از مایه ی گوشتی بریزید.به خاطر عطرش وکمی پنیر پیتزا ریختم بعد دور خمیر را نیم سانت به طرف بالا تا کنید و به هم بچسبانید. وروی خمیر زرده ی تخم مرغ میزنیم. کف سینی فر را چرب کنید و پیده ها را روی ان بیندازید. سینی را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده بگذارید تا پیده ها بین نیم ساعت یا 45 دقیقه بپزند. سپس از فر دراورید و کره را روی نان بمالید تا نرم شود. پیده را می توانید به 3 تا 4 تکه تقسیم کنید. نوش جان.

http://www.banounews.ir/fa/News/271006/غذای-اصلی--طرز-تهیه-«پیده-گوشت»
بستن   چاپ