آریا بانو
8 راز پختن یک میگوی خوش طعم
چهارشنبه 30 بهمن 1398 - 14:56:55
آریا بانو - میگو یکی از غذاهای دریایی است که خواص بسیاری برای بدن دارد. و مشکل بیشتر خانم ها در طعم دار کردن و گرفتن بوی بد آن است. در این مقاله به شکا می گوییم چطور می توانید میگو را مزه دار کنید
رازهای مزه دار کردن میگو

آریا بانو

1 - بهترین چاشنی‌هایی که می‌توانند کنار میگو قرار بگیرند، سس سیر و سس سالسا هستند.
2 - برای کم کردن بوی میگو می‌توانید قبل از تفت دادن، آن را به مدت 1 تا 3 دقیقه در آب و نمک بجوشانید و پس از خشک کردن میگوها ، آنها را در زمان محدودی حرارت دهید.
3 - سعی کنید از روغن‌های طعم‌دار مانند روغن کنجد و روغن زیتون برای تفت دادن میگو کمک بگیرید.
4 - بعد از پختن میگو می‌توانید مقداری آبلیمو یا آب نارنج برای ایجاد طعم بهتر به آن اضافه کنید.
5 - سوخاری کردن میگو با استفاده از پودر سوخاری هم می‌تواند راه مناسبی برای جذاب‌تر کردن طعم و ظاهر آن باشد.
6 - حرارت دادن بیش از اندازه میگو، باعث سفت شدن بافت آن می‌شود.
7 - تفت دادن میگو با کره، راه دیگری برای بهبود طعم آن است.
8 - جعفری، سبزی مناسبی برای تغییر عطر میگو محسوب می‌شود.
اگر می خواهید بیشتر بدانید : فسنجان میگو، یک غذای خوشمزه برای دوستداران میگو
اگر می خواهید بیشتر بدانید : میگو کبابی را با این دستور سریع و بی نقص درست کنید
اگر می خواهید بیشتر بدانید : خوراک میگو اسپایسی، یک خوراک چینی آمریکایی خوشمزه
اگر می خواهید بیشتر بدانید : طرز تهیه خوراک میگو
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamat.ir

http://www.banounews.ir/fa/News/270814/8-راز-پختن-یک-میگوی-خوش-طعم
بستن   چاپ